Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Îți prezentăm un tip de nail-design foarte foarte interesant, realizat de trainerul Cupio, Maria D. 😉

Designul cu pictura de tip vitralii combină tehnica de pictură clasică cu tehnica acuarelei, având ca rezultat final un efect de transparență, accentuat de luminozitatea culorilor folosite.

Acest tip de Nail Design îl poți învăța participând la cursul de pictură “Vitralii” din data de 11 martie 2016, susținut de Maria Dobre.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Pregătim unghia naturală dupa procedura standard: dezinfectăm mâinile și unghiile clientei, împingem cuticula și pilim suprafața unghiei cu pila de granulație 180. Aplicăm Nail Prep Cupio, Primer cu Acid, Nail Bonder și lăsăm să se usuce la aer.

  2. Aplicăm un strat pensulat de Basic Bonding Gel, pe care îl polimerizăm în lampa UV 2 minute.

  3. Montăm șabloanele tip fluture, respectând principiile pentru realizarea formei Stiletto. Realizăm prelungirea unghiei la dimensiunea dorită, cu Gelul Cupio 3 în 1. Polimerizăm în lampa UV timp de 2 minute, după care îndepărtăm șabloanele.

  4. Prelungim unghia naturală, construind în același timp și apexul cu Builder Make-up Gel Rose Cupio și polimerizăm în lampa UV, timp de 1 minut. Construim unghia cu gel 3 în 1 pe vârful liber, cu grijă, fără a forma bule de aer. Polimerizăm UV 3 minute.

  5. Pilim forma unghiilor cu pila de 100 – 150180 și mătuim cu bufferul.

  6. Utilizând tehnica vitraliilor, realizăm pictura cu vopsea acrilică neagră.

  7. Colorăm interiorul vitraliilor cu vopsele acrilice Cupio și acuarele Mijello.

  8. Sigilăm pictura, pe bază de apă, cu un strat pensulat de gel 3 în 1. Polimerizăm UV 2 minute.
    Pentru un luciu de durată, sigilăm unghiile cu gelul Cupio Gloss & Go Flexible. Polimerizăm în lampa UV 3 minute. După uscarea totală, hidratăm cuticulele cu ulei de cuticule și masăm pentru ca acesta să intre bine în piele.

Comentarii