Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Unghiile metalice cuceresc inimile femeilor și sunt în top când vine vorba de preferințe în manichiură. Iar datorită gel lacurilor cu efect semipermanent, Gel Lacuri Metallic Effect Cupio, manichiura rezistă până la 3-4 săptămâni. 😉

Trainerul Cupio, Miruna Isac, te inspiră cu o manichiură în care aplică oje metalice Cupio Metallic effect la suprafață și realizează decoruri pictate cu efect reliefat.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
 1. Unghiile se modelează/construiesc din gel după metoda standard (inclusiv realizarea apexului).
  După fixarea cu cleaner unghiile se finisează prin pilire. Cu cât suprafața unghiilor va fi realizată mai neted, cu atât efectul de oglindă al ojei metalice va fi mai potențat.
  Atenție!! Desprăfuiți foarte bine după pilire, eventual stergeți bine unghiile cu cleaner și un șervețel cosmetic ce nu lasă scame, pentru a înlătura orice posibile impurități.

 2. Se aplică un strat de Styling gel. Polimerizăm 2 minute în lampa UV.
  Styling gelul poate fi înlocuit cu un strat fin de gel de modelare cât mai fluid (pentru a păstra suprafața unghiei cât mai netedă). Acesta se polimerizează 2 minute în lampa UV și se fixează cu Cleaner.

 3. Pe suprafața lucioasă a Styling gelului se aplică un strat de ojă Metallic effect. Deoarece oja metalică tinde să se usuce repede în timpul pensulării e indicat ca aceasta să fie apucată cu mișcări destul de rapide și cât mai uniform cu putință. E ideal să reușim o aplicare uniformă dintr-un singur strat, efectul de luciu de oglindă fiind astfel mult mai puternic.
  Oja Metallic effect se fixează 2 minute în lampa UV și se usucă încă 2 minute la aer. În cazul în care aplicați și un al doilea strat, acesta se aplică doar după ce s-a uscat integral primul strat.

 4. Unghiile se sigilează cu un strat de Gloss&Go Flexible acordând atenție sigilării vârfurilor unghiilor. Polimerizăm 3-4 minute în lampa UV. Pentru hidratarea cuticulelor la final aplicăm ulei de cuticule.

 5. Pentru a realiza decoruri cu efect reliefat, după ce polimerizăm stratul de Styling gel, cu ajutorul unei pensule de pictură Cupio 0 și a gelului de pictură Cupio White, pictăm motivul de decor dorit și polimerizăm 2-3 minute în lampa UV.

 6. Aplicăm un strat uniform de ojă Metallic effect, fixăm 2 minute în lampa UV și uscăm încă 2 minute la aer.

 7. Sigilăm cu Gloss&Go Flexible sau cu oricare gel de finish cu strat de dispersie cu condiția ca acesta să nu modifice culoarea ojei metalice. Pentru un luciu bine fixat, Gloss&Go Flexible se usucă 3-4 minute în lampa UV.

Comentarii