Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Astăzi, trainerul nostru, Cristina Popescu, îți propune o manichiură cu construcție din gel pe șablon, french de interior cu prelungire de pat unghial.

Urmărește pas cu pas tehnica prezentată mai jos, pentru a obține french-ul ideal!

Spor la treabă!

 

 1. Se pregătește unghia naturală după metoda standard: se împing cuticulele și se taie dacă sunt proeminente cu o forfecuță de cuticule. Se mătuiește suprafața unghiilor cu o pilă 180, se desprăfuiesc și se aplică soluțiile de pregătire pe rând: primer cu acid ( uscare la aer 2 minute), apoi nail bonder ( uscare la aer 1 minut).

   

 2. Se aplică un strat subțire de Bonding Base Gel ( 1 minut în lampa UV) cu pensulă dreaptă nr. 4 pentru gel, apoi se montează deget cu deget câte un șablon și se construiesc extensiile din gel 2 în 1 în formă patrată folosind pensula dreaptă nr. 6 pentru gel; după 30 secunde de polimerizare UV, cu ajutorul pensetei inverse se strânge extensia în laterale pentru definirea curbei C și se mai polimerizează încă 1,5 minute.

 3. Se aplică clipsurile pentru curba C și se polimerizează din nou 2 minute.

 4. Din gelul make up supreme cover se aplică prelungirea de pat unghial cu pensula nr. 4 dreaptă, formând negativul liniei de zâmbet. Lateralele zâmbetului nu vor urca mai mult de a doua jumătate a unghiei naturale. Se polimerizează câte 2 minute fiecare deget.

 5. Cu french gelul supreme white, folosind o pensulă nail art Cupio 5mm se formează vârful french așezând gelul uniform ( 2 minute în lampa UV).

 6. Se formează apexul din gelul UV 3 în 1, poziționându-l aproximativ la jumătatea distanței dintre cuticulă și hiponichiu, folosind o pensulă gel dreaptă nr 6. ( polimerizare UV 2 minute). Se fixează stratul de dispersie cu cleaner, folosind pătrățele de șters.

 7. Cu ajutorul unei pile de 120/180 se dă formă unghiilor, apoi se desprăfuiesc.

 8. Se aplică gel de luciu Gloss & go Flexible ( 3-4 minute  în lampa UV), iar la final se aplică în jurul cuticulelor și în zona hiponichiumului ( buricul degetului) câte o picatură de ulei, masând ușor.

  Si manichiura ta este gata!

Comentarii