Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Prin Step-by-stepul de mai jos, trainerul Cristina Popescu, te ajută să construiești rapid forme de salon și îți arată modalități de combinație a diferitelor materiale de lucru: gel, oja semipermanentă, în cazul de față.

Cristina a realizat o construcție pe șablon, în formă de migdală de salon, din gel.

Inspiră-te din Aurora Borealis! 🙂

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Se pregătesc unghiile naturale după metoda standard: împingem cuticulele, mătuim suprafața cu pila 180, desprăfuim, aplicăm un strat de primer cu acid (uscare 2 minute la aer), apoi un strat de nail bonder (uscare la aer 1 minut). Se pensulează apoi un strat subțire de base bonding gel și se usucă 1 minut în lampa uv.

  2. Se montează pe rând câte un șablon și se realizează construcția în formă de migdală de salon, din gel 2 în 1, folosind pensula pentru gel nr 6, din kolinsky.

  3. Dupa 30 de secunde de polimerizare, se strânge forma cu ajutorul pensetei pentru curba C, pentru a defini corect arcul C inferior (concavitatea ). Se continua apoi polimerizarea până la 2 minute.

  4. Din gel 3 în 1 formăm apexul unghiilor, cu ajutorul pensulei nr 6. Polimerizăm 2 minute.

  5. Îndepărtăm cu cleaner stratul de dispersie rezidual al gelului după polimerizare, realizând fixarea acestuia. Cu ajutorul unei pile 100/150 Long lasting, șlefuim forma finală, apoi utilizăm și un buffer pentru a obține o suprafață perfect netedă. Desprăfuim.

  6. Aplicăm două straturi de ojă semipermanentă Nordic Ocean, pe toate unghiile, mai puțin pe inelar, polimerizând, pe rând, câte 2 minute. Pe inelar, aplicăm oja semipermanentă magnetto 038, iar cu ajutorul creionului special magnetic, formăm designul dorit (2 minute în lampa uv). La degetele mic și mijlociu, în zona cuticulei, pensulăm, cu pensula Cupio 0, un contur fin, din ojă metallic effect 001 auriu. Acesta se usucă la aer 2 minute.

  7. Aplicăm un strat de Gloss & go Flexible pentru sigilare (3-4 minute în lampa uv), iar la final, hidratăm cuticulele cu puțin ulei special.

Comentarii