Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Suntem în Săptămâna Mare, așa că ne pregătim trup și suflet să întâmpinăm una dintre cele mai importante sărbători din an. Pe lângă toate activitățile pe care le avem de îndeplinit în ceea ce privesc pregătirile pentru Paște, nu trebuie să uităm de noi înșine.

Desigur că frumusețea interioară nu se cosmetizează cu nici un machiaj și acesta ar trebui să fie una dintre preocupările noastre de zi cu zi, dar mai ales în Săptămâna Mare. Însă nici frumusețea exterioară nu trebuie neglijată când vine vorba despre capitolul îngrijire de sine.

În apropierea Sărbătorilor Pascale, alege să strălucești din interior spre exterior! Pregătește-te să petreci momente frumoase alături de familie și toți cei dragi ție. Poate că încă nu ai găsit cadourile perfecte sau poate că îți dorești să îți creezi un look deosebit pentru a lua parte la masa de Paște – indiferent de motiv – noi venim în ajutorul tău cu câteva sugestii de produse de beauty care te vor fascina cu siguranță!

În perioada 18-25 aprilie, profită de promoțiile la produsele de frumusețe disponibile pe www.cupio.ro. Aici te așteaptă reduceri de până la 50% la cele mai iubite cosmetice!

Mai jos poți vedea doar câteva sugestii dintre produsele aflate la promoție, iar pe toate le găsești în secțiunea de Promoții de pe cupio.ro!


25% Paleta #InstaLady MUAH 59,92 LEI 79,90 LEI Vezi promoție
30% Paleta Cupio Nude Flavours 29,40 LEI 42,00 LEI Vezi promoție
25% Ruj Cupio Matte Posh 36,00 LEI 48,00 LEI Vezi promoție
25% Blush Kiss My Cheeks Peach 39,00 LEI 52,00 LEI Vezi promoție

Comentarii