Descopera noutatile din Magazinul Cupio

În urmă cu 9 ani, în luna femeilor, pe piața comercială din România se lansa unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice profesionale – Cupio.

Fondat în 5 martie, 2012, la Timișoara, Cupio comercializa la început produse pentru manichiură, urmând ca pe parcursul anilor să își dezvolte treptat portofoliul de cosmetice profesionale cu produse de machiaj, epilare, îngrijire personală, dar și cu echipamente și dotări pentru saloanele de înfrumusețare.

Pentru a sărbători cum se cuvine cei 9 ani în care a fost mereu aproape de dorințele și așteptările femeilor pentru care îngrijirea și frumusețea contează, Cupio pregătește reduceri la toată gama de produse.

În perioada 3- 5 martie, în toate magazinele brandului care se găsesc în 20 de locații din țară, femeile sunt așteptate să se bucure de produsele lor favorite pe care le pot achiziționa cu 20% reducere.

Vezi aici unde găsești cele 20 de magazine Cupio

Reducerea este valabilă la toate produsele, cu excepția acelora care au deja aplicată o reducere. Așadar, promoția se aplică tuturor produselor cu preț întreg, în limita stocului disponibil.

Ziua Cupio se sărbătorește și pe www.cupio.ro! În perioada 3-5 martie, poți comanda produsele favorite, online, care vor fi reduse cu până la 80%!

Comentarii