Safe & beautiful ❤ Specialiștii în frumusețe încurajează femeile să rămână frumoase, acasă!

Lifestyle Live Love

Considerată unica soluție de a combate răspândirea coronavirusului ce a afectat întreaga lume, distanțarea socială fizică le-a determinat pe multe dintre persoanele publice să își schimbe modalitatea de a comunica și de a fi alături de persoanele care le îndrăgesc și le urmăresc.

Rețelele de socializare au devenit principalul canal de comunicare dintre vedete și publicul lor.

Fie că este vorba despre artiști muzicieni, persoane publice din industria de beauty (make-up artiști, hair-stiliști, nail-artiști) sau influenceri, cu toții s-au mobilizat în această perioadă pentru a ține strâns legătura cu admiratorii/urmăritorii lor. Mai ales că distanțarea socială fizică și izolarea la domiciliu îi poate determina pe mulți oameni să experimenteze sentimente de anxietate și singurătate.

Să vedem, așadar, cum au petrecut vedetele de la noi timpul în autoizolarea impusă de pandemia de COVID-19.

Adelina Pestrițu

Brand-ambasadorul Cupio, frumoasa Adelina Pestrițu a rămas aproape de fanii săi prin intermediul conturilor oficiale de Instagram și Facebook pe care le deține. Aici a realizat mai multe filmulețe și postări cu diverse activități desfășurate acasă. Adelina a încercat să le împărtășească fetelor care o urmăresc câteva trucuri referitoare la aspectul său fizic, realizând un tutorial de make-up, în care a folosit produse de machiaj Cupio. Le-a încurajat, astfel, pe toate femeile, să fie frumoase, chiar dacă stau acasă.

”Cum mă machiez singură în lipsa make-up artiștilor” – și-a intitulat Adelina tutorialul pe care îl puteți urmări mai jos.

Anda Adam

Empatizând cu toate femeile care trebuie să aibă grijă de ele în perioada stării de urgență, mai ales că saloanele de întreținere și înfrumusețare au fost închise, Anda Adam a realizat un tutorial despre cum își realizează singură manichiura. Ea a folosit geluri de construcție și oje semipermanente de la Cupio.  

”Mi-am luat acasă, înainte să intrăm în izolare, tot ce îmi trebuie pentru a-mi face construcție cu gel pe unghii, iar apoi să-mi aplic ojă semipermanentă. Nu am cum să stau așa, închisă în casă, fără să îmi fac manichiura și pedichiura”, a spus Anda Adam.

Rezultatul? O manichiură superbă, cu bulinuțe, asortată cu ținuta pe care Anda Adam a purtat-o la aniversarea sa!

Sore

Sore Mihalache le-a arătat fetelor care o urmăresc și apreciază cum să își realizeze un machiaj rapid care să le facă să se simtă bine, chiar dacă stau în izolare la domiciliu. Cu paletele de machiaj Skin Shades, Pretty Fabulous și Lolita, Sore și-a realizat un look  ”suficient de simpatic să mă facă să mă simt mai bine”, așa cum a descris artista.

Special Koko

”Give it a try, n-aveți nimic de pierdut, ba chiar e momentul perfect să experimentați machiajul vostru și să încercați tehnici sau culori noi!” – le-a transmis make-up artistul Special Koko tuturor fetelor care o urmăresc pe Instagram.

Pe contul său oficial, Special Koko a postat mai multe tutoriale de machiaj, astfel încât să le încurajeze și să le inspire pe femeile care, chiar dacă stau acasă, nu trebuie să se neglijeze.

Andreea Vilău

Make-up artistul Andreea Vilău a postat numeroase imagini cu diferite look-uri pe care și le-a realizat în perioada de izolare la domiciliu. Pe lângă faptul că a împărtășit cu admiratoarele sale trucuri de machiaj, ea a învățat în această perioadă și cum să-și realizeze manichiura cu ojă semipermanentă. A folosi unul dintre kiturile de la Cupio.

Andreea Antonescu

“Nu ma așteptam să fie atât de simplu să îmi fac manichiura preferată chiar la mine acasă!”, a spus artista, după ce a folosit unul dintre kiturile de manichiură cu ojă semipermanentă de pe www.cupio.ro

Monica Felicia

Dacă soarele nu v-a prea văzut, date fiind condițiile impuse de pandemie, make-up artistul Monica Felicia vă arată cum să vă realizați un bronzy look & soft pink cheeks, aici.

În perioada pandemiei, Monica a realizat de acasă mai multe filmulețe în care a oferit numeroase trucuri și sfaturi de make-up pe care le pot folosi toate fetele care țin la imaginea lor. Toate aceste materiale pot fi vizionate pe pagina oficială de facebook Cupio.

Alexandra Turkoane

Ce poate fi mai frumos decât o piele strălucitoare, care arată ca și când ar fi fost sărutată de soare? Veți spune că acest lucru nu este posibil, dar make-up artistul și trainerul Alexandra Turkoane vă demonstrează contrariul!

Deși stați în casă, puteți radia de frumusețe încercând să vă realizați look-ul propus de ea: Sun kissed glowing skin by Alexandra Turkoane.

Iulia Boloca

În perioada de izolare, Iulia Boloca a învățat, nevoită fiind, cum să-și facă manichiura singură cu… ”sfânta lampă”.

“Eu sunt persoana aia cu două mâini stângi, care până se usucă oja, mânjește tot în cale. Abia când am trecut pe ojă semi și am descoperit sfânta lampă am reușit să trec de la look-ul de „am 3 ani și m-am jucat cu ojă” la „bă ești nebun, n-am depășit„.”

Adriana Popescu

“E incredibil cât ne poate dezvolta această situație și cum, zilnic, găsim soluții avantajoase pentru obiceiurile deja formate”, a spus Adriana, Celebrity Endorsement  Manager la Cat Music și influencer. Și ea a învățat cum să aibă grijă de imaginea sa, acasă, pe timp de pandemie.

Magdalena Roșian

Content creator și vlogger, Magdalena Roșian povestește ce a însemnat perioada de izolare pentru ea:

“ În perioada asta am avut mult mai multa grijă de mine decât de obicei. Am avut mai mult timp să citesc și să învăț tehnici noi de make-up, urmărind tutoriale pe Youtube. Am mâncat mult mai sănătos, pentru că timpul m-a lăsat să gătesc. Am locuit cu iubitul meu în această perioadă și credeam că o să fie o tensiune între noi, dacă stăm non stop unul cu altul, însă perioada asta ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine. Mie, personal, carantina mi-a adus multe câștiguri. Chiar dacă e o situație dificilă, trebuie să găsim ceva bun în orice”, a spus Magdalena. 

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN