Răsfăț regal pentru ten. Produsul care te face să te simți mai tânără, mai frumoasă!

Inspire Lifestyle

Ai tenul obosit, lipsit de strălucire și vitalitate? Asta înseamnă că nu îi oferi îngrijirea corespunzătoare sau că poate nu ai găsit încă tratamentul potrivit pentru acesta!

Încearcă Masca de față So GOLD! de la Cupio. Aceasta contribuie la refacerea aspectului pielii feței, conferindu-i luminozitate și vitalitate. Este de ajuns să o folosești o dată sau de două ori pe săptămână, iar tenul tău va radia de frumusețe!

Transformă ritualul obișnuit de îngrijire a tenului într-un … regal! Masca de față aurie îți va oferi o experiență unică ce te va face să te simți ca o regină. În plus, îți va lăsa tenul mai strălucitor, mai hidratat și plin de prospețime.

Datorită ingredientelor naturale pe care le conține, masca de față Cupio So GOLD! stimulează producția nivelului natural de colagen în țesuturi, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii. Iată proprietățile miraculoase ale ingredientelor care se regăsesc în masca de față So GOLD!

Extractul de măsline conține oleuropeină, o substanță antioxidantă care previne îmbătrânirea prematură a țesuturilor.

În plus, uleiul de măsline este cunoscut și pentru efectul de iluminare și strălucire naturală pe care îl conferă pielii.

Masca de față cu textură lejeră, non-grasă și ușor de aplicat conține și extract din flori de mușețel, motiv pentru care are proprietăți de calmare și hidratare.

Mușețelul este cunoscut ca adjuvant în tratamentul tenurilor sensibile, predispuse iritațiilor, astfel că masca aurie este benefică și pentru astfel de tipuri de ten.

Extractul de rozmarin, un alt ingredient miraculos pentru ten care se regăsește în compoziția măștii de față So GOLD! conține antioxidanți și vitamine care ajută la diminuarea aspectului capilarelor de pe suprafața pielii. O piele întinerită se obține prin utilizarea regulată a extractului de rozmarin. Această plantă ajută și la vindecarea problemelor pielii, datorită proprietăților sale regenerative.

Secretul unui ten ferm și luminos? Centella asiatică. Această plantă minune pe care o regăsim și în masca de față cu particule aurii ajută la regenerarea celulelor tenului. Are efect anti-îmbătrânire și reduce liniile fine. Un mare atu al acestei plante este că se face ”plăcută” de toate tipurile de ten. Extractul de Centella asiatică acționează ca un tonic pentru ten, făcându-l mai ferm și mai hidratat.

Masca iluminatoare So GOLD! are o acțiune puternică de hidratare a tenului, oferindu-i acestuia catifelare și luminozitate. Imediat după îndepărtarea măștii de pe ten, acesta va avea un aspect mai tânăr, mai revitalizat, mai luminos, grație particulelor aurii ale măștii, care vor contribui la reflectarea luminii pe ten.

Mod de folosire:

Masca de față se aplică pe tenul demachiat, curățat și uscat.

Se distribuie cu degetele sau cu o pensulă specială pe toată fața, pe gât și decolteu, evitând zonele din jurul ochilor și buzelor.

Se lasă să acționeze 10-15 minute, iar apoi se clătește cu apă călduță.

😉 Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea măștii de 1-2 ori pe săptămână.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN