Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Luna octombrie aduce reduceri peste reduceri la Cupio. Și asta la propriu pentru că în următoarea perioadă te bucuri de extra reduceri la produsele tale preferate de machiaj și manichiură! Cum?

Citește în continuare și află cum să beneficiezi de cele mai bune prețuri la peste 400 de cosmetice.

Cupio dă startul unei noi campanii EXTRA SALE

Ce înseamnă extra sale sau extra reducere? Atunci când te gândești că un produs are deja un preț redus și nu poate fi mai avantajos, ei bine, îți dovedim exact contrariul. Peste 400 de produse de frumusețe de la Cupio, aflate deja la promoție, au încă un discount de 20% în perioada 9-31 octombrie.

Cum funcționează EXTRA SALE?

Tot ce trebuie să faci este să adaugi în coș produsele dorite din selecția specială de Promoții de pe cupio.ro și să folosești codul EXTRA la finalizarea comenzii. Automat, vei vedea cum prețul produselor scade cu încă 20% față de cel redus.

De ce să nu ratezi această ocazie?

Prețuri fără precedent: Dacă îți doreai de mult timp anumite produse, acum e momentul să le achiziționezi. Cu dublă reducere, e aproape imposibil să găsești oferte mai bune.

Calitate garantată: Cupio este cunoscut pentru produsele sale de top, iar acum ai șansa de a te bucura de acestea la un preț mult diminuat.

Stoc limitat: Având în vedere aceste oferte fabuloase, produsele se vor epuiza rapid. Grăbește-te să-ți alegi produsele dorite!

Perioada campaniei

Această ofertă unică este valabilă doar între 9 și 31 octombrie. Așadar, asigură-te că profiți de această campanie EXTRA SALE înainte ca ea să se încheie!

Fii EXTRA, alege Cupio! 🌟🛍️🎉

Mai jos poți vedea câteva dintre produsele aflate la reducere. Prețului redus afișat i se adaugă discountul extra de 20%. Prețul final va fi calculat în ultimul pas de finalizare a comenzii, odată cu folosirea codului EXTRA.


25% Blush Kiss My Cheeks Honey 39.00 LEI 52.00 LEI Vezi promoție
40% Gel Color Cupio Dove Grey 15.00 LEI 24.90 LEI Vezi promoție
30% Pigment make-up Flash Red 27.30 LEI 39.00 LEI Vezi promoție

Comentarii