Pășește în Noul An cu un look spectaculos! Cum să te machiezi pentru noaptea de Revelion

Inspire Lifestyle Live Make-up

Se zice că așa cum intri în noul an, așa îți va fi tot parcursul acestuia. Și pentru că ne apropiem cu pași repezi de Revelion, de petrecerea de tranzit spre un nou an, este foarte important să ne pregătim cum se cuvine. Outfitul, machiajul, coafura și manichiura sunt pe primul loc pentru o femeie când vine vorba despre îngrijirea personală, așa că nu se va face rabat de la atenția cuvenită acestora pentru momentul trecerii în noul an.

De Revelion trebuie să strălucim, la propriu și la figurat pentru a ne asigura un nou an fabulos din toate punctele de vedere! Dacă ai ales deja outfit-ul, este important să nu uiți să îl asortezi cum trebuie cu machiajul, unghiile și coafura.

Dacă am povestit deja despre care sunt cele mai căutate manichiuri pentru noaptea dintre ani, în articolul de aici, în rândurile ce urmează îți prezentăm câteva stiluri de machiaj care ți s-ar putea potrivi la petrecerea de Revelion.

Fie că ești adepta unui look extravagant sau, dimpotrivă, a unuia mai modest, dar stilat, mai jos poți regăsi stilul cu care rezonezi!

De la machiajul cu glitter – nelipsit de sărbători – până la machiajul cu aspect natural, în tonuri neutre, cu siguranță că vei adopta stilul care te reprezintă cel mai bine! Important este să folosești produse de calitate și să te asiguri că ai toate materialele necesare înainte de a trece la treabă. Îți recomandăm să faci o listă cu produsele pe care vrei să le folosești la machiajul tău pentru a nu-ți lipsi nimic în seara cea mai importantă.

În rândurile de mai jos, poți vedea câteva idei de machiaj ce te pot inspira:

GLAM LOOK

Denisa Iovan îți arată cum să-ți creezi un look strălucitor în noaptea de Revelion. Urmărește video-ul de aici și vei afla ce produse trebuie să pui pe listă!

HOLIDAY GLAM

Un look specific pentru noaptea de Revelion, propus de make-up artistul Lavinia Nechifor. Învață, pas cu pas, cum să ți-l realizezi, urmărind video-ul de mai jos.

Ai nevoie de următoarele produse:

Paletă La Vida Loca Fard Stardust – nuanța Moonstone
Pigment make-up Venus Creion de ochi Chocolate
Tuș de ochi Silk Touch – Brown Fond de ten Ultimate HD
Anticearcăn Wake Up! Ruj lichid Cupiolicious – Cheesecake
Paletă Extra Dose of Glow Pudră Soft Luminous – Light
Paletă Skin Shades Paletă Senorita
Creion de ochi Teddy

Iată și alte stiluri de machiaj pe care le poți adopta în noaptea de Revelion:

GLITTER LIPS

Poți încerca look-ul din imaginea de mai jos folosind glitterele de buze de la Cupio. Le găsești aici

STAY CLASSY

Un stil care nu se demodează niciodată, redat printr-un machiaj deosebit, realizat de make-up artistul Codruța Maria, ambasador MUAH.

GLITTERY SMOKEY EYES

Un machiaj deosebit, realizat de Lavinia Nechifor. Toți pașii îi poți vedea în acest VIDEO.

ELECTRIC EYELINER

Ieși din anonimat cu un eyeliner într-o culoare îndrăzneață! Poți folosi creioanele de ochi rezistente la apă de la Cupio, disponibile în mai multe nuanțe. Le găsești aici

CLASSIC RED LIPS

Ca de obicei, culoarea roșie pe buze salvează orice machiaj!
Alege dintre nuanțele de roșu de la Cupio – Cupio Matte Famous, Cupio Matte Hollywood Red sau Cupiolicious Strawberry

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN