Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de miercuri, 22 iunie 2016

Am prelungit perioada de înscriere pentru cursul de Cursul de Stilist Protezist Unghii Cod Cor 514208, Ediţia 2, din Timişoara. Te poţi înscrie până in 1 iulie, inclusiv.

Îţi reamintim că este un curs acreditat, iar diploma obţinută îţi oferă posibilitatea să lucrezi atât într-un salon de pe teritoriul României, cât şi într-un salon din Uniunea Europeană.

Cursul costă 1200 lei, însă în acest preţ primeşti şi un kit cu produse din portofoliul Cupio, în valoare de 300 RON. În plus, aparatura şi alte materiale de care ai nevoie sunt oferite de către organizatori.

Este o investitie inteligentă, pentru viitorul tău.

Dacă le faci unghiile prietenelor, din pasiune, este o bună modalitate să vrei mai mult şi să ieşi din zona de confort, transformându-ţi pasiunea într- o profesie.

career-and-passionMeseria începe din nou să fie brăţară de aur. Să fim cinstiţi. Sunt mulţi absolvenţi cu studii superioare care nu au un job sau au unul prost plătit. Dacă nu reuşeşti într-un domeniu, nu este niciodată prea târziu să te reorientezi. Acest domeniu al înfrumuseţării, al manichiurii, se dezvoltă tot mai mult, atât la noi, cât şi în afara ţării. Tocmai de aceea, produsele folosite sunt diverse, iar manichiurile simple devin adevărate opere de artă. Profesioniştii în unghii tehnice urmează la rândul lor cursuri de specializare, tocmai pentru a fi tot mai buni şi pentru a duce acest domeniu la un nivel superior. Concluzia este că, dacă înveţi şi te perfecţionezi mereu (bineînţeles, ar fi ideal să-ţi şi placă), acest domeniu îţi poate aduce satisfacţii atât financiare, cât şi profesionale. Depinde doar de tine. 🙂

Dacă te regăseşti în cele de mai sus şi crezi că acest curs poate aduce o schimbare în viaţa ta, înscrie-te chiar acum.

Nu uita că schimbarea începe cu şi de la tine! 😉

Comentarii