Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de marți, 02 octombrie 2012

Asemenea stilului clasic, manichiura french nu se demodeaza si se asorteaza cu orice stil vestimentar. Clasicul french confera unghiilor un aspect elegant si ingrijit. O manichiura french perfecta se realizeaza cu multa rabdare si pricepere.

Din fericire, Cupio iti usureaza munca, propunand o multitudine de seturi pentru aplicarea manichiurii french. Cele mai utile sunt benzile protectoare care te ajuta sa trasezi o linie perfecta pe varful unghiei. Forma patrata este cea mai potrivita pentru stilul french. Cupio iti ofera produse profesionale speciale pentru realizarea manichiurii frantuzesti.

Ai la dispozitie geluri UV pentru manichiura french, geluri uv de camuflaj, benzi pentru manichiura french si multe alte accesorii.
In ultimul timp au aparut mai multe variante de manichiura frantuzeasca.

Ca alternative la varful alb,  putem incerca mai multe variante de french trendy. In timp ce pe restul unghiei folosim lac incolor sau roz, pe varf putem folosi oja rosie, roz sau chiar neagra. O alta posibilitate la moda este sa porti oja alba in varf si restul unghiei sa fie colorat in diferite culori. Foarte la moda sunt si variantele cu sclipici.

Unghii moi, casante, cu tendinta de exfoliere sau fragile ? Cu ajutorul gelului soak off, o inovatie recenta care imbina calitatile lacului de unghii cu avantajele gelurilor, iti poti crea o manichiura frantuzeasca perfecta, care rezista pana la trei saptamani. Daca iti doresti unghii cu un aspect natural si rezistente, Cupio iti recomanda gelurile soak off, disponibile intr-o gama vasta de culori.

Manichiura frantuzeasca se poate realiza de asemenea, si pe unghiile false. Multe femei opteaza pentru acest tip de unghii false deoarece creeaza un aspect oarecum natural. Poti folosi gelul french Maximum White pentru a realiza o manichiura french clasica sau iti poti schimba culoarea varfurilor din alb in orice culoare sau chiar cu sclipici!
Ce parere aveti despre manichiura french ?
Ati incercat manichiura french permanenta cu gel soak off sau manichiura frantuzeasca cu gel UV ?

Ce alte tipuri de french ati incercat ?

Comentarii