Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Ziua Cupio, celebrată pe data de 5 martie, este prilej de mare sărbătoare! În urmă cu 9 ani, în prima lună de primăvară, la Timișoara se înființa brandul de cosmetice profesionale. La început, Cupio avea doar câteva zeci de produse în portfoliu, ajungând acum, la 9 ani distanță să comercializeze peste 10.000 de cosmetice profesionale, toate destinate femeilor pentru care îngrijirea personală contează!

Odată cu venirea primăverii, Cupio sărbătorește aniversarea sa – 9 ani de frumusețe – alături de toate reprezentantele sexului frumos, oferindu-le reduceri de până la 80% la produsele de manichiură, machiaj și îngrijire personală.

Promoțiile se găsesc pe www.cupio.ro, în perioada 3-5 martie. Alege-ți preferatele, le găsești la preț unic, aniversar!

Fii printre primii care află când începe Ziua Cupio si vezi care sunt cateva dintre oferte: Abonează-te la newsletter!

Și pentru a face aniversarea memorabilă, Cupio lansează o nouă colecție aniversară, mult așteptată de nail-artiștii din România. Este vorba despre Spring Collection, o gamă de oje semipermanente ce include 9 nuanțe vesele, în armonie cu venirea primăverii.

Colecția și noile sticluțe verzi ne duc cu gândul la renaștere, asta pentru că primăvara este anotimpul în care natura revine la viață, după o iarnă friguroasă.

Suntem pregătiți să renaștem! Și cum ne putem manifesta bucuria venirii primăverii dacă nu printr-o manichiură veselă, în culori de primăvară?

Colectia Spring, lansată în prima lună de primăvară a anului 2021, la 9 ani de Cupio, include 9 nuanțe vesele, perfecte pentru o manichiură ce exprimă bună dispoziție, energie, reîmprospătare, renaștere.

Comentarii