Descopera noutatile din Magazinul Cupio

„Mereu m-am întrebat dacă există un gel pe care l-am putea numi „cel mai bun”…. răspunsul corect este acela că, cel mai bun gel, este acela care se potriveşte cel mai bine cu nevoile tale şi specificul unghiilor pe care lucrezi.
Când este vorba de unghiile naturale scurte, de cele mai multe ori ne lovim de problemele ce apar pe vârfurile unghiilor care se desprind, se ciobesc sau se exfoliază. De acum poţi spune „Gata!” tuturor acestor neajunsuri. Modelling Bond 007 salvează situaţia!! 😉

De ce este Modelling Bond 007 perfect pentru această situaţie?!

 • este un gel cu aderenţă crescută la unghia naturală
 • este un gel elastic, ce permite executarea protecţiei cu gel pe unghia naturala chiar şi în strat mai subţire fără a exista riscul ca acesta să crape
 • are un grad ridicat de autonivelare ceea ce îl face foarte economic, evitând risipa de material la finisarea prin pilire
 • permite folosirea tehnicilor de lucru rapide (de salon) care aduce beneficiul economiei de timp

Şi dacă tot am pomenit de tehnicile rapide de salon, astăzi o sa exemplific una dintre aceste metode de lucru.”

Miruna Isac, Trainer Cupio

 1. Unghiile naturale se pregătesc după metoda standard: dăm forma, împingem şi curăţăm cuticula, îndepărtăm luciul natural al unghiei cu o pilă cu granulaţie fină 100/150, desprăfuim.

 2. Aplicăm soluţiile de pregătire a unghiei astfel :
  Nail prep -pe toată suprafaţa unghiei, în cantitate mică; se usucă la aer 60 sec.
  Nail bonder – pe toată suprafaţa unghiei, fără a atinge cuticula; se usucă la aer 45-60 sec.

   

 3. Aplicăm ca bază, un strat subtire de Modelling Bond 007, cu o mişcare apăsată, având grijă să sigilam bine şi vârful unghiei. Fără a polimeriza, încărcăm pensula cu o bulă mai consistentă de gel şi, folosindu-ne de stratul de alunecare aplicat anterior, modelăm apexul unghiei. Deoarece unghiile sunt scurte, nu este necesară modelarea unui apex foarte pronunţat. Se lucrează alternativ schimbând mâna stângă cu cea dreaptă, la câte un deget, pentru a preveni scurgerea acestuia în cuticulă. Gelul necesită timp final de polimerizare de 2 min. în lampă UV.

   

 4. Fixăm unghiile cu cleaner şi le finisăm cu o pilă Long Lasting şi ulterior cu pilă buffer gri. Desprăfuim bine cu o perie specială.

 5. Aplicăm 2 straturi de gel color Sand. Fiecare strat necesită polimerizarea în lampa UV timp de 2 minute.

   

 6. Una dintre cele mai simple metode de decorare a unghiilor e aplicarea strasurilor iar una dintre cele mai eficiente metode de fixare a acestora e cea cu lipiciul Dense. Marcăm cu câte o bulină de lipici locul în care dorim să aplicăm cristalele; cu ajutorul unui creion special pentru aplicarea strasurilor fixăm cristalul Swarovski. Aşteptăm ca lipiciul să fie bine uscat înainte de a aplica gelul de finish.

 7. Aplicăm gel de finish Gloss&Go Flexible. În cazul degetului cu cristale Swarowski aplicate, finishul se aplică doar de jur- împrejurul cristalelor, sigilând bine marginile, nu şi deasupra acestora. Polimerizăm 3-4 minute. Pentru hidratare, aplicăm ulei de cuticule.

   

 8. Manichiura este gata! Simplă, rapidă şi rezistentă . Sunt sigură că ne vom vedea peste o lună la întreţinere cu unghii frumos crescute, fără aer în zona cuticulei şi fără vârfuri ciobite 😉

Comentarii