Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Vrei să iți faci o manichiură spectaculoasă care să atragă toate privirile? Trainer-ul nostru, Iulia Morar ne arată cum să construim un model de migdală rusească cu efect metalic și cu pictură din acuarelă.

Urmărește pașii de mai jos și lasă-te inspirată!

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Se împinge cuticula, se pregătește unghia naturală cu o pilă 100/150,  folosind partea de 150 de griți, aplicăm soluțiile de pregătire în ordinea următoare: Nail Prep, Primer cu acid, Nail Bonder. Pentru că șablonul pe care urmează să construiesc unghia, să fie mai mare, lipesc între ele două șabloane fluture.

     

  2. Realizez construcția unghiilor din gelul 3 in 1. Pentru a prelungi patul unghial folosesc gelul Supreme Sculpting Cover Gel , pe care îl aplic în două straturi.
  3. Realizăm apexul și acoperim unghiile cu gelul Ultra Strong. Pilim și dăm forma unghiei tot cu pila 100/150. 

  4. Aplicăm un strat relativ subțire de gel Gloss &Go Flexible.
    Folosind pensula Kolinsky Nr. 00 realizăm designul cu ajutorul gelului de construcție Forming Gel White. După ce dam cu gelul Gloss & Go Fexible trebuie sa polimerizam în lampă.
  5. Am continuat să realizez modelul din gel și pe celelalte unghii, iar pe inelar am pictat o floare folosind acuarela, în nuanța de albastru, foarte diluată  pictată peste gel alb, pentru frunze am folosit acuarela verde , mijlocul florii este pictat cu o nuanță diferită de verde. Folosind vopsea acrilică neagră, diluată, realizăm detaliile din mijlocul florii.

  6. Fixăm cu cleaner modelul realizat cu gel alb, mai apoi folosind Gel Mettalic Effect, acoperim designul pictat cu gel, îl lăsăm să se fixeze în lampă 2 min, și încă 2 minute să se usuce la aer, iar apoi aplicăm peste întregul model două straturi de gel Gloss&Go Flexible, având grijă să se sigileze foarte bine lateralele unghiei.

Comentarii