Descopera noutatile din Magazinul Cupio

În luna martie sărbătorim la superlativ! Se știe deja că această perioadă este dedicată în exclusivitate femeilor, însă la Cupio sunt două motive de sărbătoare! Martie este o lună specială pentru brandul românesc, deoarece împlinește 8 ani de la înființare.

Astfel, la Cupio, martie nu este doar luna feminității, ci și a frumuseții! Tocmai de aceea, Cupio le oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor oportunitatea de a achiziționa produse noi de frumusețe la prețuri irezistibile.

În magazinele Cupio din România, femeile vor fi întâmpinate cu surprize și vor găsi promoții speciale la produsele lor preferate de make-up și manichiură.

Iată câteva dintre promoțiile valabile în toate magazinele fizice, în luna martie:

Rujuri Mattix la 10 lei – reduse de la 17 lei
15% reducere la colecția de lacuri de unghii Cupio in the City
15% reducere la rujurile din colecția GetMetallic

CADOURI la cumpărături din magazinele Cupio, valabile în luna martie:

  • la cumpărături de 600 lei, primești CADOU Paleta All Stars.
  • la  cumpărături de 300 lei, primești CADOU, la alegere, un ruj din colecția Muah 2Matte SAU orice Ojă semipermanentă în valoare de 42 lei.
  • la cumpărături de 200 lei, primești CADOU, la alegere, un Creion de cuticule Coconut Dream SAU un Burete de make-up Cupio Orange.

În plus, pe data de 5 martie, de Ziua Cupio, în magazinele fizice ale brandului, vă așteaptă reduceri de 20% la toate produsele!

*oferta este valabilă DOAR la produsele cu preț întreg.

Comentarii