Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de vineri, 24 august 2012

Daca aveti unghii moi, care se rup usor sau pur si simplu va doriti unghii frumoase si cu o forma perfecta, atunci ar trebui sa luati in considerare varianta de a va aplica unghii false.

Unghiile pe baza de gel nu afecteaza sanatatea celor naturale si confera un aspect natural al manichiurii. Intr-o prima faza se aplica gelul uv pe unghia naturala si apoi se trateaza acest gel cu lumina ultravioleta, cu ajutorul unor lampi de manichiura UV. O foarte mare importanta o au si produsele pentru unghii false. Acestea trebuie sa fie profesionale si de o calitate buna.

Lampile UV au devenit foarte populare in domeniul unghiilor false datorita faptului ca usureaza foarte mult munca atunci cand sunt folosite gelurile care se intaresc la impactul cu lumina UV.

In momentul in care alegem materialele si ustensilele pe care le folosim la constructia unghiilor false, ne intrebam ce lampa UV sa alegem. Daca aplicarea unghiilor cu gel este doar o pasiune si vom folosi lampa uv acasa, este de ajuns o lampa cu unul sau doua tuburi, care are doar functiile de baza. Daca insa, o folosesti in calitate de profesionist alege o lampa cu extrafunctii ! O lampa cu mai multe tuburi uv va avea un randament mai mare. Diferenta o face timpul de intarire a gelului uv.

Rezultatul modelarii cu gel UV este o manichiura care arata impecabil minimum 4 saptamani. Cupio va recomanda lampi uv pentru o manichiura de calitate superioara si neoane de rezerva pentru lampi uv. Din categoria lampilor uv, lampa led reprezinta o inovatie in domeniul manichiurii cu gel.

Tu pentru ce tip de unghii false optezi si de ce preferi unul dintre tipuri ?

Cat de performante vi s-au parut lampile uv utilizate ?

Recomandarea noastra:  Lampa UV 36 W cu un design deosebit roz

lampa uv

Comentarii