Iunie te surprinde cu oferte de neratat pe cupio.ro. Vezi ce ți-am pregătit

Promotii

Luna iunie aduce pe www.cupio.ro o serie de campanii promoționale și oferte speciale care să-ți completeze trusa de frumusețe.

Fie că ești pasionată de make-up, manichiură sau îngrijire personală, Cupio ți-a pregătit reduceri atractive și surprize de neratat. Iată care sunt ofertele valabile până la final de iunie pe Cupio.ro!

Cumpără trei pensule și primești una gratuit. Pensula cadou va fi cea care are prețul cel mai mic dintre cele 4 selectate de tine.

  • Oferta este valabilă la toate pensulele de machiaj individuale
  • Cod ofertă: MAKEUP

Rămâi aproape de noi pentru că în fiecare săptămână vei avea parte de noi oferte speciale pentru a te bucura de produsele preferate la prețuri de neratat!

Pe lângă reducerile menționate, Cupio pregătește și campanii de transport gratuit pe parcursul lunii iunie. Fii cu ochii pe site și pe rețelele de socializare ale brandului pentru a prinde aceste oferte surpriză care te vor ajuta să economisești și mai mult.

Produse Must-Have pentru vară – sunkissed.

Nu uita să explorezi și categoria specială cu produse must-have pentru vară, sunkissed.. Această colecție include o gamă variată de produse de make-up, manichiură și îngrijire, perfecte pentru a obține un look radiant și proaspăt în zilele însorite.

Descoperă toate ofertele și surprizele lunii iunie pe www.cupio.ro și bucură-te de produse de înaltă calitate la prețuri speciale.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Cum să ai Glowy Skin în 7 zile

Noi, femeile, visăm mereu la o piele sănătoasă, radiantă și strălucitoare, iar pentru a o obține ajungem adesea în fața unor vitrine de cosmetice (fie ...