Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Trainerul Cupio, Cristina Popescu, vă învață cea mai ușoară și rapidă metodă de întreținere a manichiurii cu gel, cu ajutorul frezei electrice.

Urmează pașii?:

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Se elimină cu ajutorul frezei electrice, utilizând capătul de carbid Cupio 192, gelul anterior, insistând în zona vechiului apex și păstrând pe vârfuri o cantitate mai mare de gel față de zona de la bază.

    Cu ajutorul noilor capete de freză diamantate nr 07, 16, 17, se împinge faldul proximal al unghiilor și se elimină cuticula prin tocire; capetele diamantate permit toaletarea în șanțurile periunghiale precum și eliminarea tuturor reziduurilor de țesut mort.

  2. Unghiile se desprăfuiesc, se curăță cu cleaner, apoi se aplică nail prep, nail bonder și un strat foarte subțire de Thick Bonding Base Gel, care se polimerizează 30 sec în lampa LED/CCFL 36 W sau LED 54W.

  3. Cu ajutorul noului gel Re-Cover Bioactive, se creează noul apex , modelând forma unghiilor; se polimerizează 30 sec. apoi se fixează cu cleaner

  4. Cu o pilă de duritate 150 gritt se dă forma de migdală de salon care se șlefuieste la final cu o pilă buffer 80/120 și se desprăfuiește. Unghiile se curăță și se elimină surplusul de gel și unghie naturală de dedesubt cu ajutorul frezei electrice și a capătului conic mediu 101.

  5. Se aplică câte 2 straturi de culoare: Oja semipermanentă Hazelnut și Metallic grey (câte 30 sec fiecare strat în lampă), apoi se sigilează cu top coat ( 60 sec în lampă).

    Se fixează suprafața răcită în prealabil a unghiilor cu lichid cleaner, apoi se pictează modelul cu ajutorul pensulei nail-art nr 5 Kolinsky, folosind gel alb de pictură. Se polimerizează 60 sec. ( foto 4463)

Comentarii