Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 15 noiembrie 2012

Iti place sa ai mereu o manichiura ingrijita, dar nu mai ai timp si rabdare pentru a-ti reface unghiile ? Uita de vizitele dese la salonul de cosmetica si de asteptarea indelungata pentru ca oja sa se usuce ! Cupio iti propune o multitudine de geluri soak off pentru manichiura permanenta, iar cu ajutorul lampilor UV, oja permanenta se va usuca dupa numai 2-3 minute!

Daca va intrebati cum se realizeaza o manichiura permanenta cu gel soak off, iata cateva sfaturi pentru a realiza o manichiura perfecta in numai 30 de minute, si care va ramane intacta cel putin 2 saptamani !

• Se pileste stratul superficial al unghiilor naturale folosind un buffer
• Se degreseaza unghiile cu un cleaner
• Se aplica un strat subtire de base gel si se expun unghiile la lampa uv timp de 2 minute
• Se aplica un strat de oja gel soak-off si introducem din nou unghiile la lampa uv timp de 2 minute
• Daca dorim un strat mai puternic de gel sau o culoare mai intensa, mai putem aplica un strat de gel soak off si lasam din nou unghiile la lampa uv timp de 2 minute
• Dupa aplicarea gelului soak off se aplica un strat de topcoat pentru a conferi unghiilor un plus de luciu si se lasa din nou unghiile la lampa pentru aproximativ 2 minute
• Dupa toate aceste operatiuni se aplica un ulei de cuticule

Pentru realizarea acestei manichiuri vei avea nevoie de un buffer, o lampa UV, un base gel, un gel soak off, un gel topcoat si un cleaner.
Sau poti achizitiona Kit-ul Cupio Soak Off care contine doar produse profesionale si a fost conceput pentru a te ajuta sa aplici unghii cu gel chiar la tine acasa. Avantajul acestui kit de manichiura il reprezinta flexibilitatea. In functie de preferintele tale, poti alege nuanta gelurilor soak off . Acum te poti bucura de unghiile tale, care vor fi mai rezistente si mai frumoase timp de 2 saptamani !

Comentarii