Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de sâmbătă, 29 decembrie 2012

Trendurile in materie de manichiura apar si dispar sau se reinventeaza, dar din fericire apare mereu ceva nou, un tip de manichiura care te face sa spui « wow »! Anul trecut ne-a surprins cu oja care crapa si oja magnetica. Cel mai stylish trend in acest sezon, este manichiura caviar !

Este vorba despre niste margelute mici si colorate care, aplicate pe unghii, dau un aspect de caviar. Daca vrei sa te rasfeti de sarbatori, incearca cel mai indraznet trend al iernii – manichiura caviar !
In acest sezon, in prim-plan este manichiura cu textura, cu efect 3D. Cu siguranta, ai fost tentata sa incerci spectaculoasa manichiura de catifea.

Ce-ar fi sa incerci o manichiura la fel de spectaculoasa si foarte chic, manichiura cu particule de caviar !

Daca te intrebi cum iti poti realiza singura manichiura caviar, afla ca nu este deloc complicat si nici nu iti va lua prea mult timp. Cu ajutorul caviarului pentru unghii de la Cupio, iti poti face o manichiura senzationala, singura, chiar la tine acasa. In primul rand vei aplica un base coat, dupa care vei folosi un lac de unghii in aceeasi culoare cu cea a bilutelor de caviar.

Desigur, poti inlocui lacul de unghii cu orice culoare crezi ca se potriveste pentru a obtine un efect cromatic deosebit! Va trebui sa aplici lacul de unghii pe cate o unghie si imediat dupa, vei presara margelutele si vei apesa usor pentru a le fixa. La final, mai aplici un strat de lac incolor si manichiura caviar este gata. Prin aplicarea micilor perle pe unghiile vopsite va rezulta un efect 3D deosebit, care va crea impresia de caviar.

Pe site-ul Cupio sunt disponibile mai multe nuante de caviar pentru unghii pentru a satisface toate preferintele : caviar pentru unghii auriu, fuchsia, lila, mov nud.

Cu ajutorul acestor faimoase margelute, putem realiza foarte multe combinatii si tipuri de manichiura, fara sa ne plictisim. Pentru ocazii speciale, poti folosi caviarul de unghii auriu pentru a realiza o manichiura glamour, eleganta si extrem de sofisticata. Cu ajutorul caviarului de unghii fuchsia sau lila, vei crea o manichiura in nuante delicioase de bomboana, foarte originala. Nuanta de mov nud poate fi asortata la aproape orice tinuta si cu siguranta va fi admirata de toata lumea. Caviarul pentru unghii poate fi folosit atat pentru manichiura clasica cat si la manichiura UV, pe unghii false sau pe unghii naturale. Indrazneste si tu sa porti aceasta manichiura spectaculoasa care va atrage toate privirile !

Comentarii