Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de luni, 07 decembrie 2020

Surprinde-i pe cei dragi oferindu-le cadouri MAGICE!
În cea mai frumoasă perioadă din an, alege să dăruiești…

Bucurie 😃
Emoție 🦋❤️
FRUMUSEȚE! 💄

Cupio îți vine în ajutor cu idei de cadouri magice 🎁 la oferte avantajoase!

Ai o soție, iubită, mamă, soră sau o prietenă pe care vrei să o răsfeți în mod special? Pe www.cupio.ro, în secțiunea Cadouri Magice găsești o varietate de kituri de beauty și produse pe care le poți dărui în perioada sărbătorilor de iarnă!

Alege cadouri magice la prețuri sub 99 lei

Alege cadouri magice la prețuri de la 99 lei

🎁🎁🎁 Iată câteva exemple de cadouri pe care le găsești la Cupio:

Kit Magic Spell

Kitul Magic Spell este surpriza perfectă pentru a aduce zâmbetul pe buze persoanei dragi! Acesta include produsele necesare pentru machiajul ochilor într-un mod profesionist – o bază de machiaj, o paletă Glam (3 nuanțe la alegere) și o pensulă de blending.

Kit Secret Santa

Secret Santa poți fi tu! Alege kitul cadou ambalat în cutie specială și surprinde, de Secret Santa, o persoană dragă din viața ta! Kitul conține produse profesionale de machiaj pe care orice femeie și-ar dori să le aibă în trusa personală de frumusețe.

Kit Geluri Color Exquisite

O manichiură sclipitoare este un must-have pentru a intra complet în atmosfera specifica sărbătorilor de iarnă. Kitul Cupio Exquisite include geluri colorate cu particule strălucitoare, cu ajutorul cărora se pot realiza manichiuri de poveste! 

Kit Pretty Fabulous

Fabuloasă de sărbători! Ce femeie nu își dorește să fie strălucitoare, mai ales când se apropie perioada sărbătorilor magice de iarna? Kitul Pretty Fabulous include produsele must-have pentru un look deosebit și irezistibil. Oferă-l cu drag celei mai speciale persoane din viața ta!

Aici găsești toate kiturile si produsele pentru manichiură, machiaj și îngrijire personală

Comentarii