Idei de machiaj și manichiură pentru primăvară. FOTO

Make-up Manichiură

Primăvara e anotimpul în care natura se trezește la viață, iar culorile sale devin mai vii, mai îndrăznețe. Este și momentul perfect pentru a-ți reinventa stilul de frumusețe!

Dacă ești în căutarea de inspirație pentru a încerca noi tehnici de machiaj și manichiură, ai ajuns în locul potrivit! În rândurile ce urmează vom explora împreună cele mai hot trenduri în materie de beauty, care vor fi la mare căutare în această primăvară!

Idei de machiaj pentru primăvară

Fiecare schimbare de sezon aduce o mulțime de tendințe în materie de machiaj, așa că este o oportunitate perfectă pentru a da un refresh rutinei tale de frumusețe. Odată cu venirea primăverii, tranziția către vremea mai caldă îmbrățișează nuanțe de roz, aspecte proaspete și stiluri de machiaj ce reflectă frumusețea naturală.

Tendințele de machiaj pentru primăvara 2023 valorifică puterea frumuseții naturale și accentul pus pe ideea că mai puțin înseamnă mai mult.

Iată care sunt stilurile de frumusețe care vor domina pe rețelele sociale în această primăvară. Urmărește și galeria foto pentru a te inspira din ideile de machiaj pentru primăvara 2023.

”Skinimalism” sau Fresh Face

Aspectul proaspăt al tenului va fi un trend principal de beauty în această primăvară. Pielea nu se încarcă, astfel că este recomandat să optați pentru fonduri de ten cu textură lejeră și acoperire mica. Aspectul proaspăt și radiant al tenului se completează cu nuanțe de farduri de pleoape naturale cu strălucire subtilă.

Sprâncene naturale și ”pufoase”

Sprâncenele laminate nu mai sunt la modă în 2023, ele fiind înlocuite de sprâncenele cu aspect natural, rebel, aranjate în mod foarte subtil.

Gene voluminoase

Genele voluminoase vor fi mereu la modă pentru că accentuează machiajul și fac ochii să pară mai mari. În acest an, mai mult ca oricând, se poartă genele încărcate de mascara. Alungirea și volumul genelor naturale sunt un must-have, dar nici genele false aplicate nu sunt deloc de neglijat pentru o privire intensă.

Eyeliner grafic colorat

Culorile puternice de eyeliner sunt un trend al sezonului de primăvară-vară 2023. Verde, albastru, roz sau mov sunt culorile perfecte pentru realizarea unui machiaj grafic în zona pleoapelor. Deși nu poți da greș niciodată cu un cat-eye clasic, chiar și cea mai subtilă formă geometrică într-o nuanță neașteptată îți va face ochii să iasă în evidență. Încearcă fardurile HYPE pentru a obține acest tip de machiaj!

Super Blush

Revigorează-ți tenul cu o culoare roz sau corai, folosind un blush sau chiar un ruj de buze cremos. Îl poți aplica pe mână apoi cu ajutorul unui burețel să îl transferi în zona obrajilor. Anul acesta se poartă obrajii ”înfloriți”.

Buze ”vampy”

Se vor purta buzele accentuate cu rujuri în nuanțe de burgund, rosu închis sau negru, pentru a crea un efect de senzualitate și mister.

Idei de unghii pentru primăvară

Daca vrei să știi ce se poartă pe unghii primăvara, află că în acest anotimp sunt la mare căutare culorile pastelate și modele florale. De asemenea, nuanțele vibrante și îndrăznețe sunt și ele la modă, astfel încât dacă vrei să ieși în evidență, poți opta pentru un roșu corai sau un albastru electric.

Nici manichiura French nu se demodează, însă pentru mai multă inspirație, poți urmări fotografiile de mai jos cu modele de unghii pentru primăvară, astfel încât să nu dai greș!

Manichiura în culori pastel

Manichiura cu modele florale

Manichiura în culori îndrăznețe

Manichiura French

Manichiura în nuanțe naturale

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN