Glam to Green: Reciclezi, economisești, strălucești! Returnezi ambalajele de geluri și oje și câștigi!

Din comunitate Love

La Cupio, frumusețea nu înseamnă doar aspectul exterior, ci și grija față de mediu. De aceea, lansăm campania „Glam to Green”, prin care ne dorim să te încurajăm să ne ajuți să păstrăm mediul înconjurător mai curat, oferindu-ți în același timp o modalitate de a economisi la următoarele tale cumpărături.

Ce trebuie să faci? Simplu! Reciclează recipientele goale de geluri și oje semipermanente și vei primi vouchere de reducere pentru cumpărături pe Cupio.ro!

Este foarte ușor să participi! Dacă ai recipiente goale de geluri UV sau oje semipermanente de la Cupio (dar nu numai), le poți returna. În schimbul lor, vei primi un voucher pe care îl poți folosi pentru a beneficia de reduceri la produsele tale preferate.

Iată pașii simpli pentru a te alătura inițiativei:

  • Strânge recipiente goale de geluri UV sau oje semipermanente. Nu contează dacă sunt ambalaje mai vechi sau mai noi – important este să fie complet golite.

  • Trimite-le la punctul de lucru al S.C. RAZADI S.R.L., situat la adresa Cupio – depozit central, CTPark, cladirea TIM4, unitatea F, Calea Lugojului, nr. 148, loc. Ghiroda, cod poștal 307200, județul Timiș, în perioada 16 septembrie – 16 octombrie 2024.

Important este să trimiți minim 5 sticluțe goale de ojă semipermanentă sau geluri, dintre care cel puțin una să fie un produs marca Cupio. Doar sticluțele goale, curate și fără conținut periculos vor fi acceptate pentru reciclare.

  • Dacă participi la reciclare vei primi un voucher de 20% reducere, aplicabil la o comandă de minimum 250 lei pentru fiecare set de 5 sticluțe trimise. De exemplu, pentru 5 sticluțe trimise, se va acorda un voucher, pentru 10 sticluțe se vor acorda două vouchere, și așa mai departe. Voucherul de reducere este valabil pana la data de 31 decembrie 2024.

Pentru a primi voucherul de reducere, trebuie să soliciți formularul de reciclare prin email la office@cupio.ro.

Această campanie este un mod excelent de a contribui la protejarea mediului și de a reduce deșeurile din plastic. Recipientele goale din industria beauty nu sunt tocmai prietenoase cu planeta, însă împreună putem face o schimbare! Returnând aceste ambalaje, ajuți la reciclarea lor, iar noi ne asigurăm că sunt colectate și procesate în mod responsabil.

Pe lângă faptul că vei contribui la un viitor mai verde, vei beneficia și de reduceri la produse! Practic, îți faci unghiile frumoase și ajuți mediul, totul în același timp. Ce poate fi mai frumos?

Campania „Glam to Green” este doar unul dintre pașii prin care Cupio își dorește să sprijine un mod de viață mai sustenabil. Prin simpla reciclare a ambalajelor goale, poți contribui la protejarea mediului și, în același timp, să te bucuri de produse noi la prețuri mai mici.

Te invităm să reciclezi alături de noi și să devii parte din schimbare. Până la urmă, frumusețea vine și din grija față de mediul înconjurător! 💚

Regulamentul complet al campaniei este disponibil aici.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN