Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Iată și primul step by step al noului trainer Cupio, Adina Feneru.

In ultimul timp, metoda de realizare a manichiurii french în doi pași este tot mai căutată și mai apreciată de tehniciene deoarece aduce beneficii atât pentru un aspect curat și definit al manichiurii cât și pentru eficientizarea timpului de lucru. Această tehnică e posibilă datorită gelurilor cover și french builder care practic elimină necesitatea folosirii și a unui gel de modelare transparent. Ambele sunt geluri 2în1 care conțin o parte gel cover ( camuflaj) , respectiv french white, și o parte gel de construcție/modelare.

Pentru manichiura mea am ales de această dată cover – builder-ul Supreme Sculpting, un gel dens cu textura tip jeleu, foarte stabil pe unghie și cu putere mare de acoperire și gelul french constructor Forming White.

Mai jos găsiți toți pașii pentru o manichiură french cu un model de fluture diafan.  Spor la manichiurit ? ?

 1. Fiind o întretinere, îndepărtăm mare parte din gelul vechi cu freza electrică și apoi pregătim unghia după metoda standard. Aplicăm soluțiile de pregătire în ordinea: – nail prepprimer cu acidnail bonder. Pentru a obține o linie de zâmbet perfect, pilim ” peretele” negativului din cover cu o pilă de lemn.

   

 2. Aplicăm un strat subțire de Base Bonding și catalizăm 2 min în lampa UV sau 1 min în lampa CCFL.

  Cu ajutorul gelului Cover Supreme Sculpting, prelungim optic patul unghial și conturăm un negativ pentru viitoarea linie de zâmbet. Polimerizăm 3-4 min în lampa UV sau 2 min în lampa CCFL.

   

 3. Aplicăm gel Forming White pe vârful unghiei în negativul modelat anterior. Polimerizăm 3-4 min în lampa UV și 2 min în lampa CCFL pe vârful unghiei în negativul modelat anterior. Polimerizăm 3-4 min în lampa UV și 2 min în lampa CCFL.

 4. Fixăm cu cleaner și finisăm unghia prin pilire cu ajutorul unei pile 120/180. Desprăfuim cu ajutorul unei perii.

 5. Pe suprafața mătuită pictăm un fluture cu ajutorul vopselelor acrilice Cupio Paint și a pensulelor de pictură 0 și 00.

 6. După ce pictura e bine uscată, sigilăm decorul și unghia cu gel finish Gloss&Go Flexible. Polimerizăm 3-4 min în lampa UV și 2 min în lampa CCFL. La final aplicăm ulei hidratant de cuticule.

Comentarii