Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Luna martie este una dintre cele mai speciale momente din an. Asta pentru că este luna dedicată în exclusivitate reprezentantelor sexului frumos – femeile.

Ziua Internațională a Femeii (Ziua Femeii) este sărbătorită anual pe data de 8 martie, pentru a comemora atât realizările sociale, politice și condițiile economice ale femeilor, dar și discriminarea și violența care încă își fac simțită prezența în mai multe părți ale lumii (potrivit Wikipedia).

În România, pe data de 7 martie 2016, a intrat în vigoare Legea nr. 22/2016 pentru declararea zilei de 8 martie – Ziua femeii, urmând ca aceasta să fie celebrată anual.

Ziua Cupio, sărbătorită în luna femeilor

Brandul vostru preferat de produse profesionale de make-up, manichiură și îngrijire personală împlinește 8 ani în luna femeilor, mai exact pe data de 5 martie 2020.

Pentru că femeile sunt principalii clienți ai Cupio – în luna dedicată lor – doamnele și domnișoarele vor beneficia de surprize și oferte exclusive în magazinele fizice ale brandului, dar și online.

Pe www.cupio.ro, în perioada 1-8 martie, clienții au TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minim 70 de lei.

În 5 martie, de ziua Cupio, clienților li se mai pregătește o surpriză specială – au 20 % reducere la toate produsele! (*oferta este valabilă la produsele cu preț întreg)

Despre promoțiile din magazinele fizice ale brandului puteți citi în acest articol – Cadouri speciale pentru femei, în luna martie, în toate magazinele Cupio.

Despre Cupio

Înființat în Timișoara, în 2012, brandul de cosmetice profesionale 100% românesc a crescut frumos datorită clienților săi, dar și datorită calității produselor pe care le comercializează, precum și a perfecționării continue a echipei valoroase din spatele brandului.

După 8 ani, Cupio a ajuns la o rețea națională de 15 magazine, care sunt deschise în cele mai importante orașe din România. În acest an, brandul urmează să mai deschidă noi magazine în țară,  dar să se și extindă în afara acesteia, datorită numeroaselor cereri venite din piețele externe.

Comentarii