Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Luna iubirii nu s-a închetat încă! După ce Valentine’s Day a fost celebrat în mare parte din magazinele Cupio din România, cu demonstrații de machiaj, brioșe dulci și șampanie, o altă sărbătoare a iubirii, de data aceasta 100% românească, aduce evenimente speciale în două magazine.

Așadar, luni, 24 februarie, de Dragobete (sărbătoarea iubirii la români), în magazinele Cupio situate în Vivo Mall Constanța și Shopping City Timișoara, se vor desfășura demonstrații de machiaj și se vor aplica gene false tuturor clientelor ce fac cumpărături de minim 70 de lei, din magazin.

La Cupio sunt așteptați și bărbații care vor să le facă o bucurie iubitelor lor, achiziționând kituri speciale de Dragobete sau produse profesionale de make-up și manichiură, aflate la prețuri promoționale.

Mai jos găsiți programul pentru fiecare magazin Cupio unde vor avea loc demonstrații de make-up, luni, 24 februarie, dar și detalii despre ofertele speciale la produse:

Vivo Mall Constanța – interval orar: 12.00-20.00
Flash make-up și aplicare de gene false
*Make-up artist: Dragoș Ionuț

Shopping City Timișoara – interval orar: 16.00-20.00
Aplicare de gene false.

Reducerile și ofertele speciale din toate magazinele Cupio din țară:

  • 15% reducere la toate gelurile UV colorate și la lacurile de unghii din colecția Cupio in the City
  • Kituri cadou la preț promoțional: Love, Dragostea Mea și French Lover

Toți clienții ce achiziționează, în perioada 1-25 februarie, produse de minim 70 de lei din magazinele Cupio, pot participa la o tombolă în urma căreia pot câștiga un voucher în valoare de 200 de lei.

Mai multe detalii despre tombolă aici.

Comentarii