De Sărbători, dăruiești zâmbete. Idei pentru a găsi cadoul perfect

Inspire Lifestyle Love

Perioada sărbătorilor de iarnă este una magică și este și prilejul perfect de a dărui cadouri persoanelor dragi din viața noastră. Indiferent că ești bărbat sau femeie, cu siguranță că ai una sau mai multe persoane speciale în viața ta pe care dorești să le surprinzi cu un cadou special.

Cadourile semnificative au puterea de a consolida relația cu persoana specială din viața ta, indiferent că este vorba despre mamă/tată, soție/soț, fiică/fiu, iubită/iubit, colegă/coleg sau orice altă cunoștință care îți este dragă.

Căutarea cadoului perfect poate însemna o provocare, de multe ori, atât pentru bărbații care vor să ofere darul potrivit femeilor speciale din viața lor, cât și pentru femeile care, la rândul lor, caută ”acel ceva” pentru o prietenă, un iubit sau altcineva drag.

Un lucru e sigur: cadourile trebuie să aducă BUCURIE.

Cum alegi cadoul perfect de Crăciun pentru EA

Înainte de a alege un cadou de Crăciun, gândește-te cine este EA, ce reprezintă EA pentru tine și care este relația pe care o ai cu EA. Cu siguranță că un cadou pentru soția ta ar trebui să fie cu totul diferit de un cadou pe care urmează să îl alegi pentru mama ta (iar dacă nu știai deja asta, e cazul să îți iei notițe!)

Idei de cadouri pentru SOȚIE, LOGODNICĂ, IUBITĂ

Dacă vrei să îi faci un cadou femeii speciale din viața ta, atunci trebuie să acorzi o importanță majoră felului ei de a fi. Ar fi drăguț să știi deja ce îi place, ce poartă, cum se îngrijeste și ce fel de cadouri sunt pe placul său.

Pentru a-ți face treaba mai ușoară, în rândurile de mai jos am adunat câteva idei care te-ar putea ajuta. Pentru că orice femeie adoră să se îngrijeasca, ți-am pus la dispoziție câteva seturi cosmetice cadou pe care i le poți dărui pentru a o face fericită. Evident, pe lângă setul cosmetic cadou pe care îl alegi, îți sugerăm să îi faci o surpriză de suflet scriindu-i o felicitare pentru a-i spune cât de mult înseamnă ea pentru tine. Femeile adoră romantismul!

Kit Let it Glow!

Orice femeie adoră produsele de machiaj, iar cu un astfel de set cosmetic nu vei da greș! Kitul Let it Glow! include o paletă de farduri de pleoape, un iluminator, un ruj și un creion de ochi ale căror nuanțe sunt la alegere.

Placerile ”vinovate” ale femeilor sunt produsele de îngrijire și înfrumusețare! O femeie care ține la aspectul său fizic nu se va sătura niciodata de creme, loțiuni, machiaje și alte cosmetice care o fac să se simtă feminină și frumoasă. Nu este deloc greu să intuiești ce cadou o va face fericită pe femeia specială din viața ta!

Kit Guilty Pleasure

O cremă, un scrub sau un unt de corp va fi întotdeauna un cadou plăcut. Dar ce-ar fi să i le oferi pe toate la un loc? Kitul Guilty Pleasure este cadoul perfect!

  • Bijuteriile sunt, de asemenea,o alegere potrivită pentru cadoul special de sărbători. Femeile adoră bijuteriile din aura alb, gold, dar dacă bugetul este unul mai restrâns, poți achiziționa chiar și o bijuterie din argint. Ține cont de finețea și feminitatea iubitei sau soției tale atunci când alegi un model de brățară, cercei sau colier.
  • O vacanță la munte sau un bilet la SPA de care să vă bucurați împreună este o altă idee cu care sigur nu vei da greș! Astfel, veți putea petrece sărbătorile de iarnă la căldura șemineului, pe pârtie (dacă sunteți pasionați de sporturile de iarnă) sau într-un jacuzzi.
  • Dacă iubitei tale îi place să fie mereu în pas cu moda și deja îi cunoști stilul vestimentar, poți alege să îi faci cadou o rochiță, o pereche de cizme cu toc sau dacă nu stai bine la capitolul ”mărimi potrivite”, poți opta pentru o poșetă.

Idei de cadouri pentru MAMĂ

Kit Business

Pentru mama, nu există altceva mai de preț decât bucuria copilului său. Ce-ar fi să faci ca acest sentiment să fie reciproc? Oferă-i mamei bucuria de a fi împreună de Crăciun și, pe lângă asta, surprinde-o cu un cadou din suflet! Iată ce îi poți dărui:

  • O ramă foto cu poza voastră, de familie
  • O agendă unde să își scrie delicioasele rețete de prăjituri (și nu numai!)
  • Un set de veselă sau tacâmuri

Idei de cadouri pentru COLEGĂ, PRIETENĂ

Urmează Secret Santa la birou și tu nu știi ce cadou să îi cumperi colegei tale? Iată câteva idei potrivite:

Cum alegi cadoul perfect de Crăciun pentru EL

Din perspectiva femeilor, cadourile pentru ele sunt foarte ușor de găsit și de ales. Asta pentru ca nu este deloc greu de ghicit ca femeile sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă îngrijire, frumusețe și modă. Nu la fel stau lucrurile în cazul bărbaților. Chiar dacă există și bărbați preocupați de aspectul lor fizic, unii nu folosesc o gamă atât de variată de cosmetice, așa cum este în cazul femeilor. Îngrijirea, pentru ei, se rezumă la produse de styling pentru păr, barbă și la cosmetice pentru corp cum ar fi gelurile de duș, spuma de ras, gelul de păr și parfumurile.

Idei de cadouri pentru bărbați

Dacă știi că partenerul tău își dorește de mult timp un lucru anume, Crăciunul e momentul potrivit pentru a răspunde așteptărilor sale. Un parfum preferat, o excursie într-o locație specială sau un bilet la film sunt și alte opțiuni. Iată ce cadouri îi mai poți face iubitului tău:

  • Un aparat de tuns/ras
  • Un ceas de marcă sau o cutie elegantă pentru colecția lui de ceasuri
  • Un rucsac pentru fitness sau drumeții
  • Articole vestimentare (o curea de piele, o cămasă, un pulover).
  • Accesorii pentru îngrijirea bărbii.

Când vine vorba despre colegul de birou, prietenul, tatăl sau fratele tău, iată spre ce idei de cadouri îți poți îndrepta atenția:

  • O sticlă de vin
  • O geantă de cosmetice (gel dus, after-shave, etc.)
  • O brățară
  • Un set de ceaiuri
  • Un tricou sau un hanorac
  • Butoni de cămașă sau o cravată
  • O trusă de unelte

De ce trebuie să ții cont pentru alegerea cadoului perfect

Presiunea, bugetul și lipsa de idei pot strica totul atunci când ești în căutarea unui cadou deosebit. Iată care sunt cele mai importante sfaturi de care să ții cont pentru a alege un cadou special.

  • Ține cont de preferințele celei/celui pentru care alegi cadoul.
  • Fii un bun ascultător. Încearcă să îți aduci aminte de discuții din trecutul nu foarte îndepărtat, în care persoana căreia îi faci cadoul ți-a spus ce își dorește să își achiziționeze în viitorul apropiat.
  • Cadoul poate fi și trebuie să fie și o experiență. Nu doar un simplu produs.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN