Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Informează-te permanent, perfecţionează-te şi fii mereu la curent cu ultimele trenduri în materie de manichiură. Pentru asta, te aşteptăm la cursurile de manichiură Cupio, susţinute de trainerii noştri:

Cristina Popescu

Popescu Cristina

Formator acreditat, activează în domeniu de peste opt ani şi susţine cursuri de formare de șapte ani. Deţine diplome de perfecţionare obţinute atât în România, cât şi în afara ţării, în tehnici cum sunt: construcţie unghii cu gel clasic şi forme extreme; construcţie french; Nail-Art cu vopsele acrilice nivel începători şi avansat, floristică, modele abstracte etc.; Nail-Art tehnica one-stroke nivel avansat; Nail-Art tehnica acuarelă, mediu şi avansat; Nail-Art cu geluri color, nivel mediu şi avansat; Nail-Art 3D cu prafuri acrilice, nivel mediu şi avansat; Nail-Art tehnica Zhostovo. A scris numeroase articole de specialitate publicate în reviste precum Les Professionnels și NailsAesthetics.

Andi Rotaru

Andi Rotaru profesează ca nail-artist din 2009, iar în prezent este trainer şi dezvoltator de tehnici pentru Andi Trainer Cupio
manichiură cu gel şi acryl. A urmat cursuri de specializare susţinute de maeştri internaţionali renumiţi : Ujvari Barbara, Kalmar Krisztina, Norka, Ilona Musik, Oksana Pasek, Natalia Larina, Darabos Eva, Fekete Zsuzsi, Edina Albach, regretatul Tom Holcomb (cea mai remarcabilă personalitate din nail-art). La rândul ei, Andi, a susţinut cursuri de specializare de tehnică şi de design pe unghii, iar din primăvara acestui an, îşi desfăşoară activitatea şi în calitate de Trainer Cupio.

Miruna Isac

trainer cupio Şi-a început cariera in domeniul unghiilor tehnice in anul 2010, profesand ca şi stilist protezist şi nail-designer. Ulterior a urmat cursuri de specializare pentru tehnica construcţiilor cu gel, tehnici de pictură cu vopsele acrilice, express nail-art sau de pictură cu acuarele. Începând cu anul 2013 s-a alăturat echipei Cupio ca şi consultant în materie de tehnică şi produs. Din 2016, Miruna activează și ca trainer în cadrul Școlii Cupio.

 

Vezi care sunt cursurile din ţară, susţinute de trainerii noştri şi înscrie-te!