Descopera noutatile din Magazinul Cupio

15.11.2015 - 15.11.2015 (Bacau)

Vino la Seminarul gratuit Cupio din Bacău, 15 noiembrie, Hotel Dumbrava, sala New York, interval orar 11:00-15:00!

Teme seminarului sunt:
• Construcţie pe şablon, pătrat rusesc cu french de interior, executat cu o tehnică în premieră (păstrăm surpriza pentru seminar);
• Construcţie pe şablon, unghie în formă de migdală de salon, din gel Supreme sculpting cover şi nail-art cu geluri, baroc;
• Nail-art cu teme surpriză;

Trainerii Cupio pe care îi vei intalni în 15 noiembrie sunt: Cristina Popescu şi Maria Dobre (Maria D.)

Cristina Popescu
Activează în domeniu de peste cinci ani şi susţine cursuri de formare de peste patru ani, fiind trainer formator calificat. Deţine diplome de perfecţionare obţinute atât în România, cât şi în afara ţării, în tehnici cum sunt: construcţie unghii cu gel clasic şi forme extreme; construcţie french; Nail-Art cu vopsele acrilice nivel începători şi avansat, floristică, modele abstracte etc.; Nail-Art tehnica one-stroke nivel avansat; Nail-Art tehnica acuarelă, mediu şi avansat; Nail-Art cu geluri color, nivel mediu şi avansat; Nail-Art 3D cu prafuri acrilice, nivel mediu şi avansat; Nail-Art tehnica Zhostovo. A publicat articole de specialitate în revista Nails Aesthetics şi a participat la realizarea celei mai surprinzătoare coperţi din acest an a revistei, realizându-i o manichiură de efect celebrului Bogdan Boantă.

Maria Dobre
Maria Dobre este trainer calificat şi a urmat, nu mai puţin de 15 cursuri, cu profesori atât din România cât şi din străinatate (Liliya Sereditskaya, Újvári Barbara, Valentina Denisenko, Marco Bonvicini, Oksana Pashek, Natalia Larina, Grudinina Natalya). A participat la competitii din domeniul manichiurii şi a câşigat 6 dintre acestea, cea mai recentă fiind Competiţia Naţională NailLook din cadrul expoziţiei Cosmobeauty, Bucureşti, unde a obţinut Locul I şi Premiul Special. A publicat articole de specialitate în revista Nail Aesthetics (România) şi Passione Unghie (Italia), unde a prezentat articole step-by-step şi un interviu motivaţional.

Intrare este GRATUITĂ!
Atenţie! Participarea se face pe bază de înscriere.

Pentru a te înscrie completează formularul de pe aceasta pagină, din partea dreaptă. Vei primi confirmarea de înscriere pe email.

Inscrie-te la curs

    Nume

    Prenume

    Telefon

    Adresa de email

    Mesaj