Descopera noutatile din Magazinul Cupio

20.02.2018 - 20.02.2018 (Suceava)

Cristina Popescu, trainer Cupio, va susține, în Suceava, cursul de Tehnica ojei semipermanente & dry manicure.
Grupă de 6 persoane
Program: 9.00-17.00
Preț: 400 lei, Avans: 150 lei în contul RO95BPOS34006843142RON01
Se învață noțiuni teoretice și practice de anatomie a unghiilor,tipologii de unghii naturale, igienă/sterilizare instumentar, clasificarea ojelor semipermanente și alegerea corectă în funcție de cerințe, estetizarea cuticulei cu ajutorul frezei electrice și a capetelor speciale diamantate precum și a forfecuței, aplicarea ojei „sub cuticulă”, realizarea apexului, blicul pe unghii și rolul acestuia, modul corect de fotografiere a lucrării finale, etc.
Cursul se adresează atât începătorilor, cât și tehnicienilor ce doresc să își perfecționze tehnica de lucru.
Cursantele vor aduce: forfecuța proprie și instrument cuticule igienizate/sterilizate. Se va lucra pe propriile unghii naturale, cu schimbul.

Despre Cristina:

Activează în domeniu de opt ani şi susţine cursuri de formare de șapte ani. Deţine diplome de perfecţionare obţinute atât în România, cât şi în afara ţării, în tehnici cum sunt: construcţie unghii cu gel clasic şi forme extreme; construcţie french; Nail-Art cu vopsele acrilice nivel începători şi avansat, floristică, modele abstracte etc.; Nail-Art tehnica one-stroke nivel avansat; Nail-Art tehnica acuarelă, mediu şi avansat; Nailcristina popescu 2-Art cu geluri color, nivel mediu şi avansat; Nail-Art 3D cu prafuri acrilice, nivel mediu şi avansat; Nail-Art tehnica Zhostovo.

Cum poți să te înscrii la acest curs?

Rezervă-ţi locul chiar azi!
Înscrie-te completând formularul din dreapta sau contactează trainerul la numărul: 0745369946

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Inscrie-te la curs

Nume

Prenume

Telefon

Adresa de email

Mesaj