Descopera noutatile din Magazinul Cupio

10.03.2018 - 10.03.2018 (Timisoara)

Acum a sosit momentul pentru îmbinarea celor mai iubite caracteristici ale gelurilor și ale acrilului, într-un singur produs revoluționar: RevoGel.
Cursul se adresează unui nivel începător, scopul fiind învățarea modelării noii generații de geluri REVO: construcții pe șablon, redarea arhitecturii unghiilor, corecția unghiilor deteriorate/rupte fără ajutorul șablonului, prelungirea patului unghial și tehnica french-ului de interior.
Pentru manichiuristele care preferă gelul dar totuși încă nu au găsit o densitate ideală și întâmpină dificultăți la folosirea acrilului din cauza mirosului puternic al monomerului, am creat revoluționarul RevoGel.
Una dintre cele mai senzaționale caracteristici ale acestui material este că într-adevăr, nu elimină deloc căldură în timpul uscării. Consistența lui este extrem de densă, astfel modelarea gelului REVO este asemănătoare acrilului. Curba C se poate construi chiar dintr-o singură biluță de RevoGel, și nu trebuie aplicat un strat de bază separat. Acest produs nu are miros, este incredibil de rezistent și îți va reduce semnificativ timpul de lucru.

Ce trebuie să aduceti cu voi la curs:

Instrumente metalice: instrument pentru cuticulepensetă pentru curba C, Nail PrepPrimer cu acid, Nail BonderBond gelșablon , Pensulă: Gel 6#4#pilă, bufferperiuță antiprafCleanerTop gel.

Gelurile necesare cursului sunt oferite de către trainer.

Durata cursului: 9.00 – 17.00 cu o pauză de prânz de aprox.30 min .
La sfârșitul cursului se oferă diplomă de participare.

Preț curs: 350 lei. Rezervarea locurilor se realizează după plata unui avans de 100 lei în contul: RO55INGB0000999900833442.
LA ACEST CURS DE PERFECȚIONARE NU AI NEVOIE DE DIPLOMĂ DE MANICHIURISTĂ!

Cum poți să te înscrii la curs?

Contactează trainerul la nr. de telefon: 0734975643 , pe Facebook: Andi Nails sau completează formularul de înscriere de pe pagina noastră oficială: www.cupio.ro

Despre Andi Rotaru:

Andi Rotaru profesează ca nail-artist din 2009, iar în prezent este trainer şi dezvoltator de tehnici pentru Andi Trainer Cupio
manichiură cu gel şi acryl. A urmat cursuri de specializare susţinute de maeştri internaţionali renumiţi : Ujvari Barbara, Kalmar Krisztina, Norka, Ilona Musik, Oksana Pasek, Natalia Larina, Darabos Eva, Fekete Zsuzsi, Edina Albach, regretatul Tom Holcomb (cea mai remarcabilă personalitate din nail-art). La rândul ei, Andi, a susţinut cursuri de specializare de tehnică şi de design pe unghii, iar din primăvara acestui an, îşi desfăşoară activitatea şi în calitate de Trainer Cupio.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Inscrie-te la curs

Nume

Prenume

Telefon

Adresa de email

Mesaj