Descopera noutatile din Magazinul Cupio

21.06.2015 - 21.06.2015 (Timisoara)

Vino la cursul susţinut de Andi Rotaru, Trainer Cupio, şi perfecţionează-te în tehnica artistic paint& mixed design.

artistic paint

Durata cursului: 9:00- 17:00

Locaţie: Str. Negruzzi nr. 22, Timişoara

Cost: 230 lei

Pentru rezervarea locului este obligatoriu să achiţi un avans de 100 lei (Cont RO55INGB0000999900833442, Banca ING, titular Andrea Rotaru).

Discounturi:

Dacă te înscrii la toate cele trei cursuri: acesta- Cursul Artistic paint & Mixed design, Cursul de pictură cu acuarele din 7 iunie si Cursul de construcţie în gel şi design rapid de salon beneficiezi de o reducere de 50 lei, adică plăteşti 640 lei, în loc de 690 lei.

Despre Andi

Andi Rotaru profesează ca nail-artist din 2009, iar în prezent este trainer şi dezvoltator de tehnici pentru manichiurăAndi Trainer Cupio cu gel şi acryl. A urmat cursuri de specializare susţinute de maeştri internaţionali renumiţi : Ujvari Barbara, Kalmar Krisztina, Norka, Ilona Musik, Oksana Pasek, Natalia Larina, Darabos Eva, Fekete Zsuzsi, Edina Albach, regretatul Tom Holcomb (cea mai remarcabilă personalitate din nail-art).

La rândul ei, Andi, a susţinut cursuri de specializare de tehnică şi de design pe unghii, iar din primăvara acestui an, îşi desfăşoară activitatea şi în calitate de Trainer Cupio.

Artistic Paint & Mixed Design cuprinde mai multe tehnici de design:

  • folie de transfer
  • pietre lichide
  • nisip catifelat
  • pictură din gel
  • model baroc
  • tehnică ombre

Cu ce materiale trebuie să vii la curs: tipsuri, buffer, pensule pentru gel, pensule pentru linii fine, pensulă evantai, instrumente: punctator, foarfecă, geluri color. Gelul pentru folia de transfer, folii de transfer, nisip catifelat şi mai multe geluri colorate sunt oferite în timpul cursului.

Pentru detalii, o poţi contacta pe Andi, la numărul: 0734975643

Înscrie-te chiar azi!

Inscrie-te la curs

Nume

Prenume

Telefon

Adresa de email

Mesaj