Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 17 martie 2016

Acum, la început de primăvară, trainerul nostru, Andi Rotaru a susținut la Alba Iulia un curs de pictură cu gel – nivel 1. Iată cu ce impresii plăcute a rămas Andi în urma cursului:

„Este prima oară când ajung la Alba Iulia. Am fost primită cu atât de multă căldură  că sigur mă voi mai întoarce. Fetele participante la curs au fost din Alba și din împrejurimi, dar am avut o cursantă care a venit chiar din Râmnicu Vâlcea. Fata lucrează doar cu produse Cupio și a dorit să participe la curs pt a-și înnoi  și îmbunătăți  cunoștințele despre produse, dar și despre noile tehnici de lucru…..mai rapide în salon.
Am avut o participantă care a venit cu branula în braț. Deși bolnăvioară, nu a dorit să piardă cursul !
În a doua zi de curs, la pictură am avut fete care s-au declarat complet antitalent în ale picturii. Și deși au pornit fără încredere, la floarea cea mai dificilă, laleaua,  au descoperit că talentul există, doar trebuie scos la suprafață.
Sunt tare fericită când întâlnesc la cursuri fete serioase, pasionate de unghii și deși majoritatea  lucrează acasă, ele totuși vor să se dezvolte din respect pentru clientele lor. „

Felicitări absolventelor!

Mai jos regăsești o galerie cu fotografii de la cursuri.

Comentarii