Cupio SUPERGIRL – noul card de fidelitate care îți oferă beneficii exclusive!

Promotii
card fidelitate supergirl

Pentru că profesioniștii care aleg produsele Cupio au un card de fidelitate care le oferă beneficii exclusive când fac cumpărături din magazinele brandului, a venit momentul și pentru clienții – consumatori finali ai produselor de Beauty să beneficieze de un card de fidelitate.

Cupio SUPERGIRL este un nou card ce poate fi obținut de orice client Cupio (cu sau fără diplomă de profesionist), în magazinele fizice ale brandului, la cumpărături de minim 250 de lei. Cardul se predă numai după completarea unui formular disponibil în magazine.

Cardurile se găsesc în toate cele 20 de magazine fizice Cupio din România și sunt limitate!

Ce beneficii va oferi noul card de fidelitate Cupio SUPERGIRL

Din momentul semnării formularului de înscriere, în magazinele Cupio, solicitanții vor avea acces la toate beneficiile oferite de Cupio în cadrul acestui program. Posesorii cardului de fidelitate SuperGirl vor beneficia de 10% reducere pe tot parcursul anului 2021, la produsele pe care le achiziționează atât în magazinele fizice ale brandului, cât și pe site-ul www.cupio.ro. (Reducerea se aplică pe baza codului unic inscripționat pe card).

Alte campanii promoționale viitoare, derulate exclusiv pe baza cardului SuperGirl vor fi anunțate în prealabil prin SMS sau e-mail.

*Reducerile oferite pe baza cardului SuperGirl NU se aplică la articolele care se află deja într-o promoție, de asemenea cardul de fidelitate Cupio SuperGirl nu se poate cumula cu alte carduri de fidelitate/vouchere/coduri de reducere/promoții pentru achiziționarea produselor din magazinele Cupio sau online pe site-ul www.cupio.ro.

Deținătorii cardurilor SUPERGIRL trebuie să anunțe personalul magazinului Cupio în care se află, că dețin cardul de fidelitate și să îl prezinte la efectuarea oricărei tranzacții.

Cardul de fidelitate Cupio SuperGirl va putea fi folosit atât în magazinele Cupio, cât și online pe site-ul www.cupio.roÎn mediul online, aplicarea procentului de reducere in cuantum de 10% (în 2021) se va face prin introducerea codului unic tipărit pe cardul de fidelitate, înainte de plasarea comenzii.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Cum să ai Glowy Skin în 7 zile

Noi, femeile, visăm mereu la o piele sănătoasă, radiantă și strălucitoare, iar pentru a o obține ajungem adesea în fața unor vitrine de cosmetice (fie ...