Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de vineri, 24 februarie 2017

In data de 18 februarie, trainerul nostru Cupio, Cristina Popescu, a avut cursul de nail-art in Suceava, la care a predat tehnica „acuarell-gel de nail-art” la care participantele au avut ocazia sa învețe cum se pictează modele de tip floristică. Mai jos, Cristina, ne spune cum a fost la curs:
„Au participat 7 fete , unele fiind pentru prima oară la cursurile mele, altele deja la al doilea sau chiar al treilea curs de perfecționare susținut de mine. Cursul a fost unul de nivel începător, tehnica fiind una ușor de învățat și de aplicat pentru nail-art.

Participantele au fost:
Alexandra Birsan – Gura Humorului(Suceava)
Alexandra Sumanariu- Campulung Moldovenesc(Suceava)
Dana Olteanu- Targu Neamt(Neamț)
Maria Macovei- Horodnic (Suceava)
Vasilica Popa- Capu Campului(Suceava)
Adina Enache-Moinesti(Bacău)
Cosmina Dorneanu- (Suceava)

Mă bucură faptul că tot mai multe fete aleg să lucreze și să învețe lucruri noi sub îndrumarea mea, preferând să ajungă la Suceava chiar și din zone mai îndepărtate.
A fost o zi minunată, s-a lucrat cu atenție, dar am avut și momente de relaxare în care s-a râs , s-a glumit și s-au legat noi prietenii.
Produsele Cupio devin din ce în ce mai mult preferatele tot mai multor tehniciene!
Le mulțumesc pentru încrederea acordată, le doresc mult succes și le aștept cu drag la viitoarele teme pe care le voi preda cât mai curand. :)”

 

Comentarii