Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de marți, 30 august 2016

În această vară, trainerul Cupio, Maria D., a organizat, în București, un curs de exceptie, alături de un mare invitat: trainerul internațional Ujivari Krisztina.
Kristina a predat atât practic, cât și teoretic, cursul Gel Painting, prezentând îndeaproape, secretele picturii cu geluri Cupio.
Cursantele au fost încântate:

„Ce pot să zic….un curs minunat, un om minunat, eu chiar visam să o întâlnesc…sigur o să mai merg la cursuri susținute de Krisztina. Și, bineînțeles, mulțumesc Maria și Cupio pentru această oportunitate! ???”

„Bună, feetback-ul pe o scară de la 1 la 10 este 20 !!.. Foarte încântată de acest curs, Krisztina un om extraordinar, mă bucur de noile cunoștințe și aștept cu nerăbdare noile cursuri, mulțumim CUPIO, Maria ești o drăguță ????”

„Am avut o plăcere deosebită că am participat la cursul susținut de Krisztina Ujivari, că am cunoscut-o și că am învățat o tehnică nouă! Mulțumesc, Maria D. pentru organizare și mă bucur că te-am reîntâlnit!”

„Pentru mine a însemnat foarte mult acest curs, pentru că nu am lucrat o perioadă bună de timp și asta mi-a dat putere să o iau de la capăt cu încredere..mulțumesc mult :*”

„Un curs reușit, cu multe informații și o tehnică nouă pentru mine! Mulțumesc atât Krisztinei, cât și ție Maria.”

Comentarii