Cum faci să ai cel mai sexy corp de pe plajă 🔥

Inspire Lifestyle

Visezi să ai cel mai sexy corp de pe plajă, în această vară? Descoperă care sunt produsele care îți evidențiază bronzul și formele cu care te mândrești.

Desigur că, înainte de toate, trebuie să îți alegi costumul sau costumele de baie care îți pun în valoare trupul.

Există sute de modele de costume de baie care îți evidențiază talia, fundul, sânii sau, dimpotrivă, îți ascund zonele cu probleme.

Cum îți alegi costumul de baie potrivit

Spre exemplu, dacă ai o siluetă tip pară, atunci zona șoldurilor este mai lată și bustul mai mic. În această situație, îți recomandăm un dres de baie din două piese – un slip simplu, într-o singură culoare și un sutien push-up (sau cu burete extra) care să îți pună în valoare bustul.

Silueta de tip dreptunghi se remarcă prin șolduri drepte și talie aproape inexistentă. Focusul trebuie să cadă, așadar, pe umeri și pe șolduri. Îți recomandăm un bikini simplu, cu detalii geometrice și un sutien fără bretele.

Cel mai simplu este pentru persoanele care au silueta de tip clepsidră. O talie îngustă, cu umeri și șolduri late este un ideal. Și totuși, fiecare femeie este unică și frumoasă în felul ei. Siluetei tip clepsidră îi sunt potrivite aproape toate modelele de costume de baie. Slipul colorat merge de minune cu un sutien tip triunghi.

Persoanele cu burtică sau cu ~silueta mai plinuță” pot opta pentru costume de baie dintr-o singură piesă. Culoarea neagră salvează și în acest caz orice situație.

Dacă ai un bust mai proeminent, te sfătuim să eviți sutienele cu șnururi. Alege un sutien cu bretele late, solid. De asemenea, costumele într-o singură piesă te vor scăpa de orice griji, mai ales atunci când înoți.

Persoanele cu un posterior generos trebuie, de asemenea, să evite chiloții cu șnururi. Un slip cu talie înaltă este alegerea ideală.

Fii cea mai strălucitoare!

Pentru a avea cel mai sexy corp de pe plajă, continuăm să îți oferim câteva trucuri. Evident că cea mai mare parte din pielea ta va fi lăsată la vedere în zilele petrecute la soare. Din punct de vedere medical, este important să îți protejezi pielea de efectele nocive ale soarelui. Nu uita să folosești SPF, înainte de toate, astfel vei preveni neplăcutele arsuri solare sau bolile de piele.

Din punct de vedere estetic, îți recomandăm să urmezi sfaturile de mai jos pentru a avea cea mai frumoasă și atrăgătoare piele.

Hidratează

Expunerea la soare și sarea din apa mării sunt factori ce duc la deshidratarea intensă a pielii, pe timpul verii. Mai mult ca oricând, epiderma are nevoie de o hidratare corespunzătoare și constantă. Folosește produse de îngrijire cu ingrediente organice, cum sunt cremele, loțiunile și unturile de corp din gama Cupio SPA.

Skin Seduction este o alegere ideală pentru că pielea ta va radia de sănătate și va străluci, la propriu! Crema conține particule de perle cu efect auriu, așa că îți va îmbrăca pielea în strălucire.

Folosește uleiuri și serumuri strălucitoare

Și dacă tot am vorbit de strălucire, nu uita să folosești unele dintre cele mai iubite produse de sezon, care îți evidențiază formele și te fac să arăți hot în costumul de baie. Iată care sunt acestea:

Ulei de corp Better Naked

Așa cum o spune și numele său, uleiul de corp de la Cupio te face să arăți cel mai sexy atunci când ești… aproape dezbrăcată.

Produs din ulei de cocos 100% organic, uleiul de corp este perfect pentru a evidenția cele mai bune părți ale corpului și pentru a crea un aspect general strălucitor. Better Naked hidratează pielea și îi oferă strălucire, intensificând bronzul acesteia.

Ponturi pentru a avea o piele cu un aspect perfect:

* Aplică uleiul Better Naked pe orice parte a corpului pe care dorești să o evidențiezi și să fie strălucitoare, iluminată: pomeți, piept, picioare, tibie, etc.

* Poate fi utilizat și pe pielea nebronzată, pentru a obține un plus de luminozitate și un luciu natural;

Ser de corp Skin Romance

Pielea ta va străluci de frumusețe și prospețime cu serul de corp Skin Romance!

Conține particule de perle aurii ce oferă luminozitate și strălucire pielii. În plus, formula sa este creată din ingrediente cu proprietăți reparatoare și nutritive asupra pielii – acid hialuronic, ulei de migdale, ulei de argan și extract de centella asiatică.

Iată ce alte beneficii mai au ingredientele din serul de corp Skin Romance:

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN