Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de miercuri, 15 iunie 2022

Vara este a festivalurilor! De aceea, te provocăm să ne arăți care este look-ul tău favorit pentru festival și poți câștiga o invitație dublă la un astfel de party.

Participă la concursul desfășurat în perioada 15-30 iunie pe contul de Instagram Cupio și poți fi chiar tu câștigătoarea unui bilet dublu la festival!

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiție

Arată-ne look-ul tău de festival și câștigă! Indiferent cum alegi să te pregătești pentru un astfel de party, printr-o manichiură, un machiaj sau un look complet de festival, arată-ne totul într-un videoclip sau o imagine postat pe Instagram și ai șansa să fii câștigătoarea!

Iată care sunt condițiile pentru înscrierea în concurs:

  • Să ai vârsta minimă de 18 ani (împliniți la data înscrierii)

  • Să realizezi o poză sau un videoclip pe care să îl postezi pe contul propriu de Instagram (care trebuie să fie public). În postare trebuie să prezinți look-ul tău de festival (o manichiură, un machiaj sau o ținută completă de festival, care să includă vestimentație, machiaj/manichiură).

  • Să folosești, în postare, hashtag-ul #CupioFestivalLook și să etichetezi contul oficial de Instagram @cupio.ro


Premii și alegerea câștigătorilor

Va fi ales un singur câștigător care va primi un bilet dublu la orice festival din România, care se va desfășura pe durata anului 2022.

Câștigătorul va fi ales în perioada 1-4 iulie, de un juriu format din reprezentanții Cupio. Acesta va fi desemnat pe baza criteriilor de creativitate și originalitate. Numele câștigătorului va fi anunțat pe 4 iulie, într-o serie de Instagram Stories.

Comentarii