Descopera noutatile din Magazinul Cupio

A sosit cel mai important eveniment de beauty din an – Black Friday la Cupio! Mult așteptatul eveniment promite să fie un carusel de oferte irezistibile atât în magazinele fizice, cât și pe platforma online.

În acest an, Black Friday la Cupio se desfășoară în weekendul 10-12 noiembrie, atât pe www.cupio.ro, cât și în magazinele fizice.

Black Friday 2023 pe cupio.ro

Dacă ojele semipermanente, gelurile pentru manichiură sau produsele de machiaj sunt printre favoritele tale, nu rata ofertele speciale disponibile în perioada 10-12 noiembrie pe www.cupio.ro!

Online, te vei bucura de reduceri de până la 70% la produsele preferate de manichiură, machiaj și îngrijire personală. E timpul să îți actualizezi colecția de cosmetice cu acele produse visate, de la lacuri de unghii ce strălucesc mai intens decât orice bijuterie, la produse de make-up care îți vor transforma fiecare zi într-o sărbătoare a frumuseții.

Black Friday 2023 în magazinele Cupio

La Cupio, Black Friday se desfășoară atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice din țară, în aceeași perioadă de 10-12 noiembrie. Promoțiile sunt, însă, diferite.

Pentru cei care preferă experiența personală de cumpărături trebuie să știe că în fiecare dintre cele 24 de magazine Cupio, Black Friday este celebrat cu reduceri de 20% la toate produsele cu preț întreg!

În plus, clienții care vin în magazinele fizice Cupio beneficiază și de o ofertă specială de 50% la anumite game de produse. Este vorba despre toată gama Cupio SPA, dar și despre colecțiile de baze Rubber Base Pastel și Rubber Base Urban Collection. (*Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte promoții).

Nu rata ocazia de a te bucura de acest festival al ofertelor! Spor la shopping!

Comentarii