Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Frumusețea Cleopatrei inspiră artiștii din toate domeniile. De data aceasta, este vorba de o manichiură cuceritoare, cu tematica alb-negru. Un model elegant ce se pretează în orice perioadă a anului, indiferent de vremea de afară. 😉

Trainerul Cupio, Maria Dobre, îți prezintă, în acest tutorial foto, tehnica de construcție a unghiilor pătrate, decorate cu geluri color și folie de transfer.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Pregătim unghia naturală după procedura standard: dezinfectăm mâinile și unghiile clientei, împingem cuticula și pilim suprafața unghiei cu pila de granulație 180. Aplicăm Nail Prep, lăsăm să se usuce la aer, după care aplicăm Primer cu Acid  și așteptăm să se usuce la aer, timp de 2 minute. Aplicăm Bonding Base gel și polimerizăm 2 minute.

  2. Aplicăm șabloanele tip fluture, respectând principiile pentru realizarea formei pătrate.

  3. Cu Gel 3 în 1 realizăm prelungirea unghiei la dimensiunea dorită. Polimerizăm în lampa UV timp de 30 de secunde, facem pinchul, și continuăm polimerizarea 2,30 minute. Îndepărtăm șabloanele.

  4. Realizăm construcția unghiei cu gelul Supreme Sculpting Gel și polimerizăm în lampa UV, timp de 3 minute.

  5. Pilim unghiile cu pila 100/150 și mătuim cu bufferul.

  6. Pictăm cu gelul Black Foil modelul abstract. După ce am polimerizat două minute, peste stratul de dispersie, aplicăm folie de transfer argintie prin mișcări scurte și ferme.

  7. Folosim gelurile de pictură, White și Black, pentru a realiza efectul de tablă de șah – polimerizăm, iar peste aplicăm cristale Swarovski. Sigilăm cu gelul Cupio Gloss & Go Flexible, polimerizăm în lampa UV 3 minute. După uscarea totală, hidratăm cuticulele cu ulei de cuticule și masăm gentil.

Comentarii