Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Surprise Hunt este o campanie derulată pe www.cupio.ro în luna aprilie – o lună care se anunță a fi plină de surprize speciale pentru voi!

Nu vă putem dezvălui totul despre această campanie, însă vă putem asigura că va fi asemeni unei Vânători de Surprize, așa cum o spune și numele!

Toate aceste surprize vă sunt dedicate vouă, femeilor care puneți preț pe frumusețea și îngrijirea voastră, zi de zi.

Surprise Hunt se desfășoară în intervalul 1-30 aprilie 2021, atât în magazinul online www.cupio.ro, cât și în magazinele fizice ale brandului.

Toate surprizele pregătite pentru voi pe www.cupio.ro, le puteți ”vâna” direct pe platforma online, fie prin abonarea la newsletter, fie urmărind Blogul Cupio sau rețelele de socializare:

Dacă veți plasa comenzi online, în luna aprilie, veți beneficia nu doar de reduceri la produsele preferate de make-up, manichiură și îngrijire, ci și de CADOURI, vouchere surpriză și transport gratuit! Despre toate aceste surprize veți afla numai dacă urmariți brandul Cupio în online, toată luna aprilie!

În magazinele fizice veți găsi, de asemenea surprize speciale! Una dintre ele o dezvăluim chiar în cele ce urmează. Pentru că vrem să schimbăm percepția despre păcălelile de 1 aprilie, vă dăm o veste cât se poate de adevărată: de 1 aprilie, în magazinele Cupio din țară, beneficiați de 20% REDUCERE la toate produsele de machiaj care au preț întreg!

Toată luna aprilie, în magazine veți găsi și alte reduceri:

*de până la -35% la game selectate de oje semipermanente
*de până la -50% la produsele selectate de make-up
*de până la 15% la gama Cupio SPA
*de până la 20% la gama de epilare

Să înceapă ”vânătoarea” de surprize!

Comentarii