Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 30 aprilie 2015

Suntem mândri să ne dezvoltăm echipa Trainerilor Cupio cu un nou membru de valoare: Andi Rotaru, nail artist şi trainer autorizat în tehnici pentru manichiură artistică.

Ca să o cunoaşteţi şi voi, am supus-o pe Andi unui mic „interogatoriu” 🙂

Noi: Cum a început totul? Ce a declanşat pasiunea pentru acest domeniu? 🙂

Andi:  Povestea a început …cu un kit de gel pentru începători…
Terminasem un master în domeniul comerţului internaţional şi lucram în domeniu. Purtam de doi ani unghii cu gel şi eram tare nemulţumită de felul în care-mi arătau unghiile şi de calitatea prelungirilor pe care mi le făceau la un salon.

Noi: Şi…ai schimbat până la urmă salonul?

Andi: Nu! am decis să mi le fac singură! Mi-am cumpărat un kit pentru începători şi, după multe încercări, am realizat că nu-i atât de simplu să faci unghii frumoase! Şi pentru că doream să fac unghii frumoase şi rezistente, care să-mi satisfacă aspiraţiile estetice şi să-mi protejeze unghiile primite de la natură, am înţeles că am nevoie de cursuri în domeniu.

Noi: Ce cursuri ai urmat?

Andi: Primul curs l-am făcut în Ungaria, organizat de Crystal Nails. Pe parcursul a trei zile, am învăţat minunatele tehnici de lucru cu gel şi acryl. Dar, cel mai important fapt a fost că am înţeles că atenţia, meticulozitatea şi priceperea, pot face adevărate minuni!
După acel curs am decis: voi merge înainte pe acest drum! Îmi voi perfecţiona cunoştinţele şi tehnicile în această minunată artă care aduce atâta bucurie şi frumuseţe celor care o apreciază!
Au urmat unul după altul, cursuri cu maeştri internaţionali renumiţi : Ujvari Barbara, Kalmar Krisztina, Norka, Ilona Musik, Oksana Pasek, Natalia Larina, Darabos Eva, Fekete Zsuzsi, Edina Albach. Astfel, am avut şansa de a învăţa de la regretatul Tom Holcomb, considerat a fi cea mai remarcabilă personalitate din nail-art. De la el şi de la toţi trainerii mei am învăţat foarte mult. Tuturor le sunt recunoscătoare.

Noi: Şi tu, la rândul tău, ai predat cursuri în acest domeniu…

Andi: Da. În ultimii ani, dorinţa de autoperfecţionare şi plăcerea de a împărtaşi cu cei din jur bucuria pe care arta înfrumuseţării unghiilor o poate aduce, m-au determinat să organizez cursuri care s-au bucurat de mult succes. Pe parcursul acestor cursuri, mă străduiesc să orientez talentul şi determinarea participantelor către profesionalism şi frumuseţe. 

Noi: Şi…. ce faci în prezent?

Andi: Lucrez ca nail artist din 2009, iar în momentul de faţă, împart plăcerea de a lucra în propriul meu salon, cu aceea de trainer şi dezvoltator de tehnici pentru manichiură cu gel şi acryl, folosind produsele marca CUPIO.
Povestea a început …cu un kit de gel pentru începători…
Succesul în această muncă este însă condiţionat de calitatea produselor folosite, iar CUPIO este o garanţie în acest sens.

Comentarii