Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 13 decembrie 2012

Ore intregi petrecute la salonul de manichiura, oja care lasa urme de pensula sau este distribuita inegal pe unghii ? Toate acestea vor fi doar istorie, folosind ultima inovatie in domeniul nail art : airbrush-ul profesional pentru unghii ! Airbrush-ul este noul trend in arta picturii pe unghii, cu ajutorul caruia veti crea modele moderne si unice.

Tehnica de vopsire prin pulverizare permite sa aplici vopsea pe unghii intr-o multitudine de nuante si modele. De la tehnici de lumini si umbre, la modele jucause sau extravagante, la imprimeuri si forme geometrice, folosind airbrush-ul, totul este posibil. Airbrush-ul profesional ofera posibilitati infinite de combinatii. Fie ca iti doresti sa realizezi o manichiura french sofisticata, un mix subtil de culori sau o pictura extravaganta, rezultatul obtinut cu ajutorul airbrush nu poate fi reprodus in niciun alt mod. Folosind airbrush-ul vei obtine o manichiura desavarsita, cu un finish perfect, fara bule sau urme de pensula. Poti realiza o manichiura in gradient sau cu un efect de doua tonuri in cateva minute. Aceste rezultate sunt posibile numai folosind airbrush-ul.

Airbrush este destinat uzului profesional, dar fiind foarte usor de folosit, poate fi achizitionat de oricine, si cu putina indemanare poti obtine rezultate de calitate chiar la tine acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici vopseaua in straturi subtiri, astepti sa se usuce, si apoi sigilezi cu un Top Coat. Cupio iti propune nu doar airbrushul, ci si culorile necesare pentru realizarea unei manichiuri deosebite : airbrush orange, galben, lila, nude, portocaliu, etc. Aceste culori pigmentate te vor ajuta sa obtii niste modele seducatoare. Vopseaua poate fi pulverizata intr-un strat foarte subtire, sau daca se pulverizeaza mai mult timp, vom obtine o culoare mai intensa. Astfel, cu a singura culoare, putem obtine o multime de nuante sau chiar degradeuri, de la tonuri deschise, la tonuri mai inchise.

Cu putina imaginatie si un plus de fantezie, poti sa combini vopsele cu apa si vei putea realiza o multitudine de efecte. Pentru obtinerea unor modele inedite, pe site-ul Cupio vei gasi si diferite sabloane care iti usureaza munca si permit realizarea unor decoratiuni speciale. Pentru crearea unui design deosebit, Cupio iti propune mai multe tipuri de sabloane Airbrush. Cu ajutorul acestor sabloane, veti obtine modele fantastice, care ar fi foarte greu sau imposibil de realizat cu pensula. In plus, aceste modele sunt foarte rezistente, datorita pulverizarii foarte fine.

Da frau liber imaginatiei si ofera un plus de fantezie manichiurii tale, cu ajutorul airbrush-ului pentru unghii de la Cupio !

Comentarii