Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Dragile noastre Cupioline, vremea din luna aceasta nu a fost foarte generoasă cu noi, de aceea noi deja ne gândim la concediu departe, undeva în Africa, pe o insulă exotică ?și la o manichiură desprinsa din acel peisaj ☀. Trainerul nostru, Maria Dobre, ne prezintă în pașii de mai jos, cum se face o manichiură inspirată din modelele africane. Așteptăm impresiile voastre despre ea și pozele dacă v-ați decis să faceți ceva similar ? ?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Se pregătește unghia naturală prin mătuire, iar apoi aplicăm soluțiile pregătitoare: nail prep, primer, nail bonder pentru o aderență maximă.
    Aplicăm un strat subțire de Bonding gel. Polimerizăm în lampa UV 2 min. și în cea CCFL/LED 1 min.

  2. Poziționăm șabloanele pentru a obține formă de salon balerină. Construim unghia și apexul cu Ultra strong gel. Polimerizam UV 3 min./ CCFL/LED 2 min.

  3. Pilim unghiile respectând forma cu pilă și finisăm cu capăt de freză fin.

  4. Coloram unghiile cu oja semipermanentă Boreas, gel color Manhattan, gel color negru, gel color Illusion BrownPolimerizam UV 2 min./ CCFL/LED 30 sec.

  5.  Cu geluri color de pictura realizam modelul cu influente africane si sigilam cu finish flexiblePolimerizam UV 3-3,30min./ CCFL/LED 2,30min. La final aplicăm ulei de cuticule și masăm.

Comentarii