Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de luni, 27 februarie 2017

În weekendul 20-21 februarie 2016 trainerul Cupio,  Maria D. a susținut în București cursul de pictură în tehnică One Stroke.

Această tehnică se deosebește de celelalte tehnici de pictură, deoarece se lucrează cu una, două sau mai multe nuanțe de vopsea simultan pe aceeași pensulă. Se lucrează cu pensula plată și teșită one-stroke Cupio nr.0 și cu vopsele acrilice Cupio paints. Tehnica One stroke este o metodă specifică de a picta elemente floristice spectaculoase.

Iată câteva cuvinte ale studentelor despre curs:

Magda: „Bună!a fost o plăcere să particip la acest curs.Îți mulțumesc pt.răbdare.M-am simțit foarte bine,atmosferă a fost relaxanta,prietenoasă ,asta datorită faptului că ești persoană deosebită înzestrată cu talent și răbdare.
Cu siguranță ne vom revedea!
Mulțumesc pentru tot.Te pup????”

Yasmine: „Maria…a fost un curs minunat! Îți mulțumesc pt răbdare și pt că mi-ai impărtăsit secretele picturii one-stroke. M-am simțit foarte bine și cu sigurantă vor mai urmă și alte cursuri! Pupici ❤”

Dory: „Un curs minunat ,alături de un om frumos și răbdător , a fost o experientă minunată , o să revin cu drag și la alte cursuri !!! :*”
Te așteptăm și pe tine în București la cursurile de nail art ale trainerului Maria D.

Iată câteva fotografii pentru a vedea cum s-au descurcat elevele la curs și ce minunății au pictat.

Comentarii