Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de miercuri, 12 iulie 2017

Echipa Lecții de machiaj în colaborare cu Cupio, au organizat săptămâna trecută un masterclass susținut de Renata Abdullaeva, un make-up artist și trainer de excepție, cu o experiență de peste 13 ani în domeniu. Perfecționarea continuă este esențială, iar tehnicile și recomandările tuturor profesioniștilor în make-up contribuie la dezvoltarea unui make-up artist.
Machiajul, pe lângă combinarea corectă a unor culori, de la cele mai naturale la cele mai vibrante, a unor texturi (cremoase sau uscate, mate sau sidefate), înseamnă evidențierea trăsăturilor frumoase ale feței. Make-up artistul creează o poveste, o armonie perfectă între culori și dă contur întregului look.
Tema masterclass-ului a fost machiajul glamour, comercial și fashion.

Primul machiaj realizat de Renata a fost unul romantic, potrivit de minune acestui sezon. Machiajul este perfect pentru ziua nunții, o alegere clasică, realizat doar din farduri și pigmenți. Genele false smocuri de la Cupio conferă privirii o senzualitate aparte și evidențiază ochii.

 

 

Al doilea look ales de Renata pentru partea demonstrativă a fost unul puternic, de seară. Noii pigmenți de la Cupio sunt perfecți pentru a completa orice tip de machiaj și a-i oferi un finish „wow”! Renata a realizat un machiaj smokey eyes, pe texturi waterproof, cu accente metalice, iar pigmentul „Deep Sky Blue” a adus o pata de culoare look-ului final. Gama de pigmenti Cupio cuprinde o paletă largă de culori si texturi și poate fi folosită atât de către make-up artiști, cât și de către pasionații de make-up.

 

Comentarii