Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 03 mai 2018

Trainerul Cupio, Cristina Popescu îți povestește cum a fost la cursul Almond shapes, susținut de master trainer-ul internațional  Leon Cabriales.

În perioada 29-30 august, am avut privilegiul și bucuria să particip la un curs de exceptie susținut de master trainer internațional Leon Cabriales la București, cu tematica ALMOND SHAPES .
Am împlinit deja 8 ani de activitate în acest frumos domeniu și iată că mereu se simte nevoia de a acumula noi cunoștințe.

Am ales, în mod deosebit, acest curs pentru că, în permanență, vreau să fiu informată, să îmi îmbunătățesc tehnica de lucru și nu în ultimul rând pentru că în domeniul acesta niciodată nu se poate spune că știi suficient de multe, iar cererea de nou, inedit, extrem, elegant și frumos este inepuizabilă.
Ca trainer, la rândul meu, pasiunea și fascinația de a îmbina geometria cu arta unghiilor rămân prioritare, altfel spus: atât timp cât nu stăpânești pe deplin abilitatea de a construi unghii tehnice după criterii corecte, nimic din ce s-ar adauga suplimentar pe forme greșite ( nail-art, etc) nu poate reflecta calitatea, rezultând o estompare a valorii artistice a respectivei lucrări privite în ansamblu.
La acest curs de perfecționare am avut parte de 2 zile încărcate de informații tehnice inedite, pe care practic le-am pus în valoare construind 4 forme de migdale și anume: clasică (deget mic-lungime salon), rusească (inelar- lungime medie), modernă ( mijlociu- lungime extremă) și gotică( arătător- lungime mare). Lucrarea din fotografii este rezultatul meu pe propria mână.
Am avut parte de un privilegiu deosebit pe care nu pot să nu îl menționez: Leon m-a ales ca model pentru partea sa demonstrativă, lucrând aceleasi forme pe mâna mea dreaptă ( fetele au fost un pic invidioase pe mine pentru oportunitatea aceasta ?)

Comentarii