Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de vineri, 18 august 2017

Trainerul Cupio, Cristina Popescu, a susținut în data de 4-5 august/ 11-12 august/ 18-19 august, la Suceava, cursul de bază Ideal Gel French.

Iată ce ne spune Cristina despre desfășurarea cursului:

Cursurile s-au desfășurat pe perioada a câte două zile (aproximativ 18 ore în total), timp în care fetele și-au însușit noțiunile de teorie (anatomie, arhitectură- forme, clasificare și prezentarea gelurilor plus alte materiale, tipuri de forme de unghii, dezinfecție și sterilizare, etc.), dar mai ales au lucrat practic. Am prezentat tehnicile de construcție din gel pe șablon, a formelor uzuale de salon, cu și fără french, aplicarea ojei semipermanente cu și fără apex, iar rezultatele muncii lor se remarcă cel mai bine în imaginile pe care le puteți vizualiza mai jos.
Cursantele au fost încântate de produsele Cupio (unele dintre ele au mai lucrat experimental, însă cu produsele altor branduri), de ușurința cu care se lucrează cu produsele Cupio, dar și de nuanțele intens pigmentate ale gelurilor color, ojelor semipermanente; așadar raportul calitate/preț al produselor noastre le-a convins ca au facut alegerea perfecta 🙂

Le felicit pe toate participantele și le doresc mult succes în cariera pe care și-au ales-o!
Dragi viitoare cursante, nu uitați că pasiunea și ambiția vă pot aduce satisfacții de nebănuit, precum și multe cliente fericite! Vă astept cu drag la cursurile mele și în viitor!

Cursantele au fost:

Popovici Domnica- Suceava
Buleu Maria Cajvana- Suceava
Andreea Robu Tibeni- Suceava
Cretu Mariana Solca- Suceava
Alexandra Stefan Dorohoi- Botoșani
Popescu Gabriela Frasin- Suceava

Titianu Diana Elena – Dolhesti-Suceava
Bujorean Luisa- Suceava
Robaniuc Cristina Maria – Gura Humorului Suceava
Miron Sidonia Salvadora – Satu Mare ( a venit tocmai de acolo pentru a învăța de la trainerul Cristina Popescu)

 

Comentarii