Machiajul perfect pentru Back to School: Simplu și rapid pentru un look fresh

Inspire Make-up Tips & Tricks Make-Up

Cursurile au început și nu mai ai tot timpul din lume pentru a te pregăti să ieși din casa? Vrei să îți poți realiza un machiaj care să fie rapid, simplu și totodată să ofere acel look fresh care să-ți pună în evidență trăsăturile? Cu toate provocările zilnice, de la orele matinale până la întâlnirile cu prietenii, machiajul trebuie să fie nu doar estetic, dar și rezistent. Iată cum poți obține machiajul perfect de Back to School folosind produse de la Cupio.

Ten proaspăt și luminos cu fond de ten lejer

Pentru un look natural și sănătos, alege un bb cream lejer, care să uniformizeze nuanța pielii, dar să nu încarce. BB Creamul It’s a Match! oferă acoperire medie și un finish luminos, ideal pentru un machiaj de zi. În plus, acesta conține și factor de protecție solară, ceea ce este ideal dacă petreci mult timp la lumina zilei.

Concealer pentru un aspect odihnit

Orele târzii de studiu pot lăsa urme sub formă de cearcăne, dar un corector cremos îți va reda aspectul odihnit. Aplică-l sub ochi și în zonele unde pielea are nevoie de luminozitate. Corectoarele din gama Cupio sunt formulate pentru a rezista pe tot parcursul zilei, fără să se strângă în liniile fine.

Alege concealerul Cupio Wake-up pentru o acoperire mai mare!

Acesta oferă o acoperire medie spre mare și finish natural mat. Blurează imperfecțiunile, oferă luminozitate și rezistență pe durata întregii zile.

Alege corectorul iluminator Instant Perfector pentru o acoperire naturală!

  • camuflează zonele întunecate și conferă instant luminozitate tenului.
  • are o acoperire usoară, oferind un finish foarte natural și luminos.
  • datorită texturii lejere se uniformizează foarte bine cu pielea și nu se strânge pe perioada zilei.

Machiajul ochilor: Simplu și eficient


Pentru un machiaj rapid, fardurile de ochi naturale sunt cea mai bună alegere. Începe cu o nuanță deschisă pe toată pleoapa și adaugă un pic de definiție cu o nuanță ușor mai închisă în pliu. Paletele de farduri de ochi de la Cupio sunt perfecte pentru acest look, având nuanțe versatile care pot fi adaptate oricărei ocazii.

Nude Story

De la tonuri calde la nuanțe reci și elegante, Nude Story îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea în fiecare zi. Poți crea machiaje naturale de zi sau look-uri intense de seară. 

Cupio Glam – Sparkling Stars

Textura fină a paletei asigură o uniformizare perfectă, iar pigmentația intensă oferă acoperire de la prima aplicare.

Completează machiajul ochilor cu un tuș de ochi negru sau maro pentru a contura privirea. Mascara este un must-have pentru a defini genele și a oferi volum. Mascara Exposed oferă un efect dramatic chiar și cu un singur strat, ideal pentru zilele în care ești pe fugă.

Obraji cu aspect sănătos

Pentru a-ți păstra lookul fresh, folosește un blush într-o nuanță rozalie sau piersică. Acesta îți va reîmprospăta instant aspectul și îți va da un plus de culoare obrajilor. Un blush cremos este alegerea ideală!

Blush cremos Guilty Lolita Muah

  • datorită texturii fine și cremoase, se uniformizează perfect.
  • se poate folosi atât pe pomeți, cât și pe buze. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.
  • se aplică direct pe pomeți și se uniformizează cu o pensulă sau cu un burete pentru machiaj.

Alege rujuri în nuanțe neutre

Pentru buze, alege un ruj nude sau un gloss transparent. Acestea sunt nuanțele perfecte pentru un machiaj back to school, simplu și chic. Produsele Cupio pentru buze au texturi hidratante și oferă un finish lucios sau mat, în funcție de preferințe.

Rujuri cremoase FAME

  • hidratare și culoare intensă de la prima aplicare
  • netezește aspectul buzelor și conferă volum
  • disponibil în mai multe nuanțe nude
  • conține vitamina E care este un antioxidant puternic și care oferă protecție împotriva radicalilor liberi.

Luciuri de buze Bigger is Better

Buzele arata pline și strălucitoare cu o singură aplicare!

Un ultim pas esențial pentru a te asigura că machiajul tău va rezista întreaga zi este utilizarea unui spray de fixare. Infinity de la Cupio oferă două beneficii: hidratare și fixare! Conține aloe vera și apă de trandafiri care hrănesc tenul și îl lasă revitalizat. În plus, îmbunătățește rezistența machiajului până la 12 ore.

Un machiaj de Back to School nu trebuie să fie complicat pentru a arăta bine. Cu produsele potrivite poți obține un look proaspăt și natural în câțiva pași simpli. Explorează magazinul nostru online www.cupio.ro și descoperă colecțiile de BB Cream, fonduri de ten, farduri de ochi și rujuri nude, pentru a-ți completa rutina zilnică de machiaj.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN